LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  København til New York

  København til New York

  Altid inkluderet i din flybillet fra København til New York: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere…

  Vil du med os til New York? Vi flyver dig direkte til New York på 8,5 time. Hvis du vælger et fly med mellemlanding, skal du regne med længere rejsetid.

  På flyveturen vil alt være inkluderet i din flybillet. Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten (1 stk. bagage)
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe, te og dagens avis i App'en
  • 24 timers fortrydelsesret
  • Op til 90% børnerabat
  • Online check-in


  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til New York direkte på mobilen.

  Leder du efter billige flybilletter til New York fra København?

  Tjek vores lavpriskalender her på siden! Her hjælper vi dig med at finde de laveste fra-priser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret, hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

  Daglige flyafgange fra København til New York

  Vi flyver direkte fra København til New York Lufthavn, Newark Liberty International (EWR) og har op til to daglige afgange fra København, så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i New York.

  Fra lufthavnen til Manhattan er der 27 km til Manhattan. Du kan tage et air train fra lufthavnen til Newark Airport Train Station, hvorfra der afgår tog imod Penn Station, Manhattan. En tur med taxa til centrum af New York tager ca. 3 kvarter.

  Se, hvordan du kommer fra lufthavnen til New York.

  Opgrader din flybillet og nyd ventetiden i loungen!

  Hvis du flyver SAS Plus vil du automatisk have adgang til at besøge vores Lounge uden ekstra beregning. I loungen kan du forsøde ventetiden i lufthavnen med en lækker buffet, vin/øl eller vand – og selvfølgelig, vil der også være kaffe og te på kanden. Ydermere vil du få ro til at arbejde eller til at tage en velfortjent lur, før din rejse går videre.

  I New York finder du loungen i terminal B (B3) ved gate 60. Loungen lukker ca. en halv times før vores sidste flyafgang. Vær dog opmærksom på, at du kun kan anvende loungen i New York Newark, når du flyver hjem fra Newark, men ikke når du ankommer.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik