LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  Fly

  Fly

  Billige flybilletter til New York med SAS

  Altid inkluderet i din flybillet til New York: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere…

  Når rejsen er lang, skal det helst være ekstra nemt og behageligt at rejse med fly. Derfor gør vi altid vores bedste for at gøre din flyvetur til en god oplevelse fra start til slut. Når du flyver til New York med os, er alt naturligvis inkluderet i din flybillet:·


  DIREKTE FLY TIL NEW YORK ÅRET RUNDT

  Vi flyver direkte fra København til New York med en flyvetid på ca. 8,5 time. Vi lander i lufthavnen ”Newark Liberty International” (EWR), hvorfra der er ca.27 km til downtown Manhattan.

   

  OP TIL 90% BØRNERABAT!

  Når du flyver med os til New York, får du altid gode rabatter på dine børns flybilletter. Børn under 2 år får op til 90 % rabat på billetprisen, og du kan gratis medbringe barnevogn/klapvogn til de mindste. I aldersgruppen 2-11 år, får du 25 % rabat på dit barns flybillet. Er det din første flyvetur med børn, så tag endelig fat i vores crew i lufthavnen – de er nemlig toptrænede i at tage sig ekstra godt af jer, når I er nye i luften. Få gode råd til, hvordan du giver dit barn den bedste flyoplevelse. Få mere at vide om børnerabat og flyrejser med børn.


  MERE BENPLADS OG BREDERE SÆDE TIL NEW YORK? VÆLG VORES SAS PLUS-BILLET

  Det er ingen hemmelighed, at flyveturen til New York er lang, og med en SAS Plus-billet får du ikke kun mere benplads og et bredere sæde – du får bl.a. også adgang til vores Fast Track (din hurtige vej til gaten) og Lounge i København. Få mere at vide om vores billettype og alle fordelene ved SAS Plus.


  OPTJEN POINT PÅ DIT FLY TIL NEW YORK OG FÅ RABAT – BLIV MEDLEM AF EUROBONUS

  Som medlem af EuroBonus optjener du point, hver gang du flyver med os. Og når du flyver langt, optjener du naturligvis rigtig mange point. Dem kan du bruge i vores webshop eller næste gang, du skal ud at flyve. Du får også her-og-nu-fordele med et medlemskab: F.eks. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Optjen masser af point på dit fly til New York – tilmeld dig EuroBonus nemt og hurtigt her.

  Kort om New York

  Valuta: dollar
  Tidsforskel: - 6 timer
  Telefonkode: +1
  Sprog: engelsk

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik