LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  Transport

  transport  Der er flere forskellige måder at komme til og fra O'Hare International Airport. Lokaliseret kun 27 km nordvest for downtown Chicago, er O'Hare International Airport tilgængelig via lokale transitlinier, regionale tog og busser, downtown- og forstads-busservices og motorveje. De fleste afgangsstationer for de forskellige transport- muligheder er placeret ved hovedindgangen til hver enkelt terminal.

  Busservice

  Airport Express tilbyder daglig, dør-til-dør service til/fra O'Hare Airport og det meste af byen og forstaderne. Servicen er tilgængelig fra 06:00 til 23:30, med afgang ca. hver 5. minut udenfor terminalerne. Prisen for en tur til byen ligger på ca. $25. Lift-udstyrede vogne er tilgængelige, hvis der er brug for det. Det anbefales at give besked herom på forhånd.

  Taxa

  Taxaer er tilgængelig efter først-til-mølle princippet fra nederste etage på alle terminaler. Det er ikke muligt at aftale en pris, da de alle kører på taxameter. Forvent en pris på ca. $35 til $40 for en tur til downtown Chicago.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik