LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  Rejsetips

  rejsetips

  Chicago rejsetips

  Hvis du overvejer at tage en tur til Chicago, kan du på denne side finde gode rejsetips til turen. Du kan få gode råd til fantastiske seværdigheder og tips til shopping i Chicago. Hvis du længes efter at komme ud at opleve en masse, så book din rejse nu.

  Rejsetips om Chicago

  Herunder finder du rejsetips indsendt af vores kunder. Vi har inddelt i kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde den information, der passer bedst til dig.

  Seværdigheder

  Vill ni se något fantastisk Missa inte att åka upp i Sears Tower i Chicago, som är en av världens högsta byggnader med panoramafönster som får en att häpna där utsikten är fantastisk både över Chicago men även alla statersom man kan se här ifrån. Ett tips Gör en dag tur för att se omgivningarna och en kvällstur för att se alla fantastiska ljus.

  Susanne L.

  I Chicago findes Sears Towers, som er et meget højt og kendt tårn i Chicago.Det koster i entre, at komme op i Sears. Til gengæld ligger der på Michigan Av. det næsten lige så høje Hankock Tower, som til gengæld er gratis at komme op i. Der kan man sætte sig og nyde en middag/frokost i restaurenten, eller en lettere frokost og noget at drikke i cafeen, imens man nyder udsigten.Man tager en elevator op bagest i bygningen.

  Ann M.S.

  Hancock tower i Chicago. Istedet for at betale en formuse for at komme op i observatoriet og kigge ud, gå om på højre side af bygeningen og tag elevatoren op i sky baren og brug pengene på en drink, mens du nyder den flotteste udsigt.

  Mirja B.  Shopping

  Chicago er måske én af de mest oversete destinationer i USA. Vil man have et alternativ til shopping i New York er Chicago fremragende. Byen byder på shoppinggaden The Magnificent Mile, hvor ethvert tøjmærke med respekt for sig selv er repræsenteret. Derudover kan man få en flybillet direkte med SAS og et hotelværelse til billige penge - det giver penge på kontoen f.eks. til et par nye Nike-sko og det kan der blive god brug for når fødderne har båret dig op og ned ad et milelangt strøg.

  Lisbet P.  Andet

  Husk godt fodtøj!

  Katrine B. J.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik