LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  Stuttgart rejsetips

  Her kan du læse rejsetips om Stuttgart, indsendt af SAS' kunder. Du kan finde inspiration til din rejse til Stuttgart, hvor du kan finde gode råd til, hvad man kan opleve i Nürnberg og tips til shopping.

  Rejsetips om Stuttgart indsendt af vores kunder

  Seværdigheder

  Hvis du er til god tysk Bierfest, som f.eks. Oktoberfest så er de to årlige Bierfest i Stuttgart noget for dig. Tag til Frühlingsfest eller Efterårsfest i Stuttgart på Cannstadter Wasen. Hvert år i slutningen af april eller i slutningen af september, kan der opleves god tysk festkultur samt masser af forlystelser og tyske specialiteter. Et hemmeligt tip til en udflugt ville være en vandring op på Karlshöhe, hvor man har en smuk udsigt over Stuttgart og kan nyde en Weissbier i den flotte Biergarten på toppen.

  Miriam B.

    

  Mercedes Benz museet er et sikkert hit for alle bilentusiaster. Bygningen fra 2006 i sig selv er også et besøg værd.

  Hilda P.



  Shopping

  Tag flyveren til Stuttgart og shop amok i outlets i Metzingen.

  Trine L.

    

  Syd for Stuttgart ligger byen Metzingen. Et must for outlet shoppere. Hovedattraktion er Hugo Boss outlet i forbindelse med Hugo Boss fabrikken. Mange penge at spare på 2 sortering. Med tysk grundighed er fejlen, som gør at det er 2 sortering, markeret på en tag som er vedhæftet det stykke tøj, man kigger på. Mange gange er priserne ½ pris eller mindre af de danske.

  Christian R.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik