LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  München rejsetips

  Her kan du læse rejsetips om München, indsendt af SAS' kunder. Mangler du inspiration til din næste rejse til München, kan du her finde gode råd til, hvad man kan opleve i München, tips til gode spisesteder og mange andre rejseideer.

  Rejsetips om München indsendt af vores kunder

  Seværdigheder

  München er en fantastisk by - Deutsche Museum er nok et af europas mest spændende museer. udover det er der masser af shopping, sporvogne, en skøn flod og meget andet. Byen er anbefalelsesværdig både for små og store.

  Marianne H.

      Kultur og museer

  München - BMW elskernes storby - er en rigitg hyggelig tysk by, med muligheder for mange udflugter til slotte, museer eller til de Bayriske alper. Et godt alternativ til en af mange mulige museumsbesøg i München, kan være at besøge BMW's museum og lade sig inspirere lidt til sit næste bilkøb.

  Samir M.

    

  Er du til spændende museer - og har du mulighed for at tage dit barn eller barnebarn med - så flyv til München og oplev Deutsches Museum. Alexander (barnebarn 7år) og jeg så på minedrift i kælderen - fuldstændig som "naturtro" - 3 slags, på flyvemaskiner og på alverdens skibe og både. Han var mere end begejstret, og jeg fortrød, at vi ikke havde sat mere end èn dag af til museumsbesøget.

  Lena H.  Mad & natteliv

  München: Ikke et ondt ord om Hofbraühaus, men et mere "civiliseret" sted med god stemning og mad (2 afdelinger: den ene rustikke borde, den anden med hvide duge) er Augustinerbraü på Neuhauser strasse, og en Augustiner privatbrauerei øl er en smagsmæssig oplevelse. Om sommeren prøv også den åbne have Augustinerkeller med plads til 5000 gæster under kastanietræerne. Arnulfstrasse 52.

  Preben O.  Andet

  Da byen har et godt u-bahn- og s-bahn-system, kan det betale sig at vælge et 4-stjernes hotel lidt udenfor centrum til samme penge som et 2-stjernes hotel i midten af byen.

  Inna L.

    

  Man kan med meget stor fordel anskaffe sig et MVV 3-Tage karte. Dette giver adgang til fri transport i hele München (alle zoner) i 3 dage, og koster kun € 12,30. Billetten kan købes i lufthavnen, og så er du allerede dækket for transport til centrum. En almindelig enkeltbillet til 1 zone koster € 2.30, så besparelsen er meget stor.

  Søren R.

    

  Når du er i Muenchen på SAS- ferie er det alletiders at leje cykel på den store cykeludlejning på Hauptbahnhof: gode cykler, rimelige priser og venligt sprogkyndigt personale.

  Jørn O.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik