søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
    Se alle resultater
    • Der er ikke mere indhold at vise
  • loader Der er ikke mere indhold at vise
  • No search results found.

ONE WAY FRA
Hamburg

Fly til Hamburg

Billige flybilletter til Hamburg

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Hamburg er en smuk gammel Hansastad i Nordtyskland. Byen er Tysklands næststørste by, og er en af Europas vigtigste handelsbyer. Hamburg ligger der, hvor Elben møder de to andre floder Alster og Bille, og byens havn er Europas næststørste. Du rejse med fly København Kastrup-Hamburg på lidt under 1 time, mens det tager over 4 timer i bil.


København–Hamburg

Du kan flyve med SAS København-Hamburg på under 1 time. Vi har daglige afgange København-Hamburg. Hamburg Lufthavn er fra 1911, og den er den ældste lufthavn i Tyskland, der stadig er brug. S-Bahn kører fra lufthavnen direkte til Hamburg centrum.


Hvad skal man se i Hamburg?

Hamburg er fuld af parker, der går byen livlig og grøn. De største parker er Stadtpark, Ohlsdorf-kirkegården og Planten un Blomen.


St. Pauli og The Beatles

Hamburg har i mange år været kendt som et musikalsk samlingspunkt, og når du besøger byen, kan du være sikker på at finde en række spændende koncerter. Området St. Pauli er bl.a kendt for at være stedet, hvor The Beatles boede og indledte deres store karriere i de tidlige 60ere. Byens mest kendte gade, Reeperbahn, ligger i St. Pauli. Mere om Hamburg.


Sport i Hamburg

Hamburg er kendt for fodboldklubben Hamburger SV, der har vundet det tyske mesterskab hele seks gange og Europa Cuppen to gange - senest i 1983 med danske Lars Bastrup på holdet. Klubben har hjemmebane på HSH Nordbank Arena, og til hjemmekampene kommer der gerne over 50 000 tilskuere for at følge deres lokale helte.


Hamburg Havn

Havnen i Hamburg - Europas næststørste efter Rotterdam - er også et besøg værd. Her kommer skibe fra hele verden og lægger til kaj. 

Transport Hamburg

Undergrundsbane

S-Bahn linie S1 kører hver 10. minut mellem Hamborg Lufthavn og Hamborg’s hovedbanegård, Hauptbahnhof, en tur på kun 25 minutter. S-Bahn stationen i lufthavnen ligger lige foran terminalerne, og er nem at komme til via trapper, rulletrapper eller elevator.


Bus

Busserne stopper lige foran terminalerne, hvorfra du nemt kan komme til Hamborg Centrum.


Taxa

Taxaerne holder parkeret, og klar lige ved udgangen fra terminal 1 og 2. Du kan enten forhandle dig frem til en pris på forhånd, eller køre på taxameter. Busservice TRAVELPorter Lufthavnsservice bringer dig direkte fra dit hotel til Hamborg Lufthavn og tilbage. De kører ud i: Det nordlige tyskland, inkl. Hamborg og Kiel området, Husum, Eckernförde, Elmshorn, Itzehoe, Lübeck, Neumünster, Rendsburg og Flensburg

Booking:
• via udvalgte rejseagenter.
• Internet: www.travelporter.de
T +49 (40) 31 79 44 53
F +49 (40) 31 79 44 91

Øvrigt

Fly til Tyskland
RejseforsikringFlere SAS-destinationer