søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Hamburg

Fly til Hamborg med SAS

Med SAS har du daglige afgange fra København til Hamborg. Du kan flyve direkte til Hamborg med SAS på under en time, eller med en mellemlanding på ned til 4 timer. Vælger du at køre selv, ligger Hamborg 4 timer væk i bil.

Find dine billetter til Hamborg her

 

Oplev Hamborg med SAS 

”Europas Venedig” er Hamborg også kendt som, da byen har en masse kanaler, der krydser byen på mange punkter. Hamborg er en grøn by med masser af parker, der giver byen liv og skønhed. Blandt de store parker er der Stadtpark, Ohlsdorf-kirkegården og Planten un Blomen, der er værd at besøge. Hamborg er kendt som en musikalsk by, og du kan derfor tage til spændende koncerter. Vidste du, at The Beatles boede i området St. Pauli og indledte deres karriere her i 60’erne? Derudover er der Reeperbahn i St. Pauli – byens mest kendte gade.

Fodbold er værd at opleve i Hamborg med fodboldklubben Hamborger SV på Volksparkstadion. Op til 57.000 tilskuere ser holdet spille. Derudover er der Hamborg Havn, som er Europas næststørste havn. Se skibe sejle forbi fra hele verden. Med gamle historiske bygninger, shoppesteder og det moderne byliv er der mulighed for at opleve meget på én gang.
 

Dine fordele i din flybillet til Hamborg

Med SAS får du en lang række af fordele, som du kan få glæde af:

Book billige flybilletter til Hamborg

Din ankomst til Hamborg lufthavn

Du ankommer til Hamborg Lufthavn, der ligger 11 km nord for centrum. Her er det muligt at tage S-Bahn tog, der blandt andet kører til Hamborgs Hovedbanegård, Hamborg Hauptbahnhof. Du kan derudover også tage busserne, der står lige foran terminalerne, og nemt komme til centrum. Der er også taxaer som står ved udgangen fra terminal 1 og 2.

I Hamborg kan du forhandle din pris i taxaen på forhånd, eller du kan køre på taxameter. Med Busservice TRAVELPorter Lufthavnsservice kan du køres direkte lufthavnen til dit hotel og tilbage.

Øvrigt

Fly til Tyskland
RejseforsikringFlere SAS-destinationer