LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Turistinformation

  Turistinformation

  Frankfurt er kendt over hele verden som et stort finansielt og kommercielt centrum, men 10% af byens skatteindtægter går til kunst og kultur. Frankfurt er dermed den by i Tyskland med flest museer. Byen er også fødested for den verdensberømte poet Johan Wolfgang Goethe. Byen er kendt for sin årlige bogmesse, som har 6.600 udstillere. Bogmessen finder som regel sted i oktober og er faktisk verdens største af sin slags.

  Seværdigheder

  Kejser-katedralen er et smukt bygningsværk fra 1253. Det var her kejseren blev kronet som hersker af det romerske rige. Hele 10 kejsere er blevet kronet i bygningen i perioden fra 1562 til 1792. Skt. Pauls kirken er også et besøg værd, den var stedet for den første nationalsamling i 1848.

  Shopping

  Når det gælder shopping er det i centrum af byen, du finder det bedste udvalg. Indbyggerne kalder byens handelsgade "Ziel". Byen har en række indkøbscentre og varehuse. I Goethe Strasse et stykke under Ziel findes internationale, anerkendte designerbutikker og smykkeforretninger.

  Mad

  Det tyske køkken kan byde på meget og varierende mad. Landet er specielt berømt for sine pølser (wurst), men også for glimrende tilberedte svinekoteletter og andet svinekød, roastbeef, fjerkræsretter og forskellige typer mel- og kødboller, dejlige brødvarer og kager. Alle tyske regioner har sin egen ølbrygningstradition, og godt øl er let at finde. I tillæg har landet også et stort og glimrende udvalg af hvidvine. Med 3000 restauranter kan du vælge mellem alt fra enkel tysk husmandskost til udsøgte delikatesser på luksuriøse restauranter.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik