LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  Frankfurt rejsetips

  Hvis du overvejer at tage en tur til Frankfurt, kan du på denne side finde gode rejsetips til turen. Frankfurt er meget mere end blot et mellemlandningstop. Få tips til spændende oplevelser i Frankfurt og gode spisesteder. Hvis du længes efter at komme ud at opleve en masse, så book din rejse nu.

  Rejsetips om Frankfurt

  Herunder finder du rejsetips indsendt af vores kunder. Vi har inddelt i kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde den information, der passer bedst til dig.

  Seværdigheder

  Feldkirch er en fantastisk plats og reise til med sine fntastiske fjell og kort vej til tirol, Feldkirch ligger fint til ved bodensø og kort vej til tysklan, byen har mye fin kultur med den gamle by, samt på kort avstand til linbaner og en fantstisk utsigt over til flere steder i dens nerhet, og et gammelt kloster som før var en borg, med sjø omkring, dennne ligger en litenbit utenfor selve byen mot hard -bregens, ikke heller er det lang vei til garmin byen har sine anner fra langt til bake i tiden, der er et gammelt slott stående i byen som i dag er et hyggelig sted hvor en kan slappe av med et godt glas vin og allsang eller høre på levende musik av musikanter med bl. violin musikk, byen feldkirch har et dejlig gathaus hvor en kan velge ut sin fisk selv ellers er det og en hyggelig pup og spisested. byen har mange små dejlige foretninger i gamle hus med ueganger på torget, tar man en lejebil kan man reise over fjellet til lichtenstein og samtidig få med den nydelige fjell natir østerike har og by på. for meg er dette sted en fin og fantastisk oplevelse som en aldrig glemmer .

  Kathja H.  Kultur og museer
  Der er et museum fra den elisabetanske periode, drevet af en af bankerne. Det er en stor oplevelse.

  Hans O.  Mad & natteliv

  I eftersommeren arrangeres der årligt Brunnefest i Kleiner Sachsenhäuser. Dejlig mad, herlige øl - og så er der levende bands og orkestre, som underholder. Det må vel kunne kaldes Frankfurt 's svar på October Festival i München.

  Bent P.


  Andet

  Hvis man har meget tid i Frankurt Lufthaven, har de en guidet tur med bus rundt i lufthavnen. Her kan man komme rundt og se mange områder bag lufthavnen - både cargo og alm. lufthavn. Desværre tror jeg kun, at turen er på tysk, men den kan også bruges, hvis man skal have brændt nogle timer af der under transit.

  Morten W.

  Flyv til Frankfurt - lej en bil og kør ca 80 km syd-vest til det dejlige Pfalz som er den tyske del af "Elsas"-vinruten. Smag på herlighederne til ca halv pris af de franske vin - især Grauburgunder Spätlese Trocken er et hit også når du spiser en Pfälzerteller med Saumagen, Bratwurst und Leberknödel garneret med Sauerkraut indlgt i weisswein. Gå en tur i det herlige Pfälzerwald - Tysklands største skov- og naturområde. På hjemturen kører man forbi Idar-Oberstein, besøger halvædelstens minerne, køber smykker og fortsætter til Mosel og Bernkastel-Kues/Traben-Trabach og nyder en rigtig flod og dens lyksaligheder såvel på en floddamper som på brinken med en velafbalanceret Riesling. GPSén indstilles til Frankfurt via Bad Kreutznach, hvor sidste overnatning i et kurbad foretages inden flyturen hjem. Se det var en rigtig historie fra et Tyskland meget få danskere kender - go tur

  Kurt L.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik