LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly

  Fly

  Billige billetter til Frankfurt  Altid inkluderet i din flybillet til Frankfurt: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere …

  Det tager knap 1,5 time at flyve til Frankfurt fra København. Det er ganske vist ikke lang tid, men derfor kan du jo godt have det godt, så længe turen varer.

  Når du flyver med os, serverer vi kaffe og te ombord, og dagens avis giver vi dig mulighed for at downloade i vores App - det koster ikke ekstra. Så du skal bare læne dig tilbage i sædet og slappe af. Så klarer vi resten.


  Vi har inkluderet alt i din flybillet, så der er ingen skjulte merudgifter. Både før, under og efter din rejse har vi tænkt på det hele: 

  •    Et stk bagage á 23 kg inkluderet i flybilletten

  •    Sædevalg er med i prisen
  •    Online check-in
  •    Kaffe, te og dagens avis i App'en
  •    Op til 90 % børnerabat.

  Find din flyafgang og pris med det samme i booking-feltet til venstre , eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Frankfurt direkte på mobilen.


  Helt op til 7 daglige flyafgange til Frankfurt

  Du kan komme afsted med fly til Frankfurt fra København morgen, middag eller aften, så det er altid nemt at finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i det tyske kultur- og finanscentrum.

  Vælg mellem op til hele 7 daglige afgange.

    Vi flyver til Frankfurt Lufthavn (FRA) – også kaldet Frankfurt International Airport eller Flughafen Frankfurt am Main. Herfra er der kun 12 km til centrum.

  Billige flybilletter til Frankfurt – book i god tid og spar penge

  Du kan sagtens rejse billigt til Frankfurt. Alt du skal gøre er at bestille dine billetter i god tid – på den måde øger du chancen for at få fingre i flybilletter til de bedste priser.

  Husk, at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare, og hør, hvad din kæreste, ægtefælle eller ven
  ner siger til dato, afgangstid og pris, bagefter.

  Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Du får en masse fordele – bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

  Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser til shopping.


  Optjen point på din tur til Frankfurt – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik