LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Turistinformation

  Turistinformation

  Düsseldorf er administrativ hovedstad i Nordrhein og fik bystatus i 1288. Fra sidst i 1300-tallet var den hovedstad i hertugdømmet Berg og fra 1624 i Pfalz. Denne europæiske storby er et af de vigtigste industri- og kulturcentre i Rhindalen. Den har et velkendt universitet, førsteklasses museer og teatre og, siden den er Tysklands modehovedstad, mange glimrende butikker.

  Kunst

  Museum Kunst Palast er et af de mest interessante i Tyskland og har værker af bl.a. Rubens og Cranach (1500-1900-tallet). Den gamle bydel Alstadt blev stærkt ødelagt under anden verdenskrig, men nogle af de nydeligste huse er blevet bevaret.

  Mad

  Det tyske køkken kan byde på meget og varierende mad. Landet er specielt berømt for sine pølser (wurst), men også for glimrende tilberedte svinekoteletter og andet svinekød, roastbeef, fjerkræsretter og forskellige typer mel- og kødboller, dejlige brødvarer og kager. Alle tyske regioner har sin egen ølbrygningstradition, og godt øl er let at finde. I tillæg har landet også et stort og glimrende udvalg af hvidvine.

  Shopping

  Find vejen til Königsallee - kongeavenuen - som oftest bare kaldes for Kö. Dette er en af de mest elegante handelsgader i Europa, og den er fuld af dyre butikker, luksuriøse gallerier, eksklusive modeforretninger, varehuse, modehuse og moderne indkøbscentre. Warenhaus Tietz er et besøg værd.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik