LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Shopping

  Shopping

  Berlin byder på masser af shoppemuligheder – her kan man finde både internationale, eksklusive mærker og små, upcoming Berlin-baserede designere. Berlin er en metropol, der syder af alternativ livsstil, og dette afspejles tydeligt i Berlin’sk design, der ofte er skævt, pudsigt og meget charmerende. Berlin har ikke ét særligt shoppingområde, men er ligesom mange andre storbyer opdelt i kvarterer med forskelligt særpræg.

  Küfurstendamm

  Området omkring Kurfürstendamm (i folkemunde kaldet Ku’damm) ligger i det gamle Vestberlin og var indtil 1989 symbol på alt, hvad der var vestligt. I dag er området temmelig kommercielt med neonskilte, McDonalds og Starbucks spredt ud over området, men det er også på Ku’damm man kan finde store internationale mærker og stormagasinet KaDeWe, der byder på et stort udvalg indenfor beklædning og parfume.

  Mitte

  I området Mitte, ikke langt fra Alexanderplatz kan man finde et væld af spændende butikker. Her er både ægte tysk og Berlin’sk design som undertøjsmærket Schiesser, der efterhånden har opnået kultstatus og det Berlin’ske mærke Lala Berlin, der laver designertøj til kvinder. I Mitte ligger også stormagasinet Departmentstore Quartier 206, der handler med eksklusive tyske og internationale mærker som Jimmy Choo og Marc Jacobs. I Mitte finder man også et væld af gallerier, der viser eksperimenterende samtidskunst. KW (Kunst Werke) Institute for Contemporary Art ligger i en gammel fabriksbygning og byder på 5 etager fyldt med skiftende udstillinger med samtidskunst af både tyske og internationale kunstnere.

  Kreuzberg og Prenzlauer Berg

  Kreuzberg og Prenzlauer Berg er Berlins mest alternative kvarterer. Det er her, man kan finde genbrugsbutikker med tøj fra DDR-tiden, spøjse vintagekjoler og anderledes smykkebutikker. Udforsk området og hold eventuelt pause på den hyggelige og grønne plads, Helmholtzplatz.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik