LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejse

  Rejse

  Besøg den pulserende tyske hovedstad! Bestil din rejse til Berlin i dag på sas.dk

  Berlin var indtil 1989 delt i en øst- og vestdel, og byen led under den lange kriseperiode, der strakte sig helt tilbage til 2. Verdenskrig. I dag er Berlin en dynamisk og interessant storby, der er i konstant udvikling. Bestil din rejse til Berlin hos SAS, så sørger vi for, at din rejse bliver enkel og behagelig. 

  Spændende seværdigheder i Berlin

  Berlin er fuld af liv og byder på mange spændende oplevelser. Hvad enten du interesserer dig for kunst, mode, arkitektur eller historie, kan du finde det i Berlin. Besøg for eksempel Mauerpark, der består af rester af Berlinmuren - fantasifuldt udsmykket med graffitikunst. Et andet historisk landemærke er grænseovergangen Checkpoint Charlie, som indtil 1989 var det eneste sted, man kunne passere mellem øst og vest, og kun hvis man havde den rette tilladelse. Læs mere om Berlins seværdigheder.

  Køb din rejse til Berlin igennem SAS og få del i SAS' fordele!

  Vælger du at rejse til Berlin med SAS, nyder du godt af SAS’ særlige fordele, der gør din rejse så let og bekvem som muligt. Du kan checke ind online hjemmefra og printe dit eget boardingkort ud, så du undgår at stå i kø i lufthavnen. Du kan frit medbringe op til 23 kg bagage på SAS Go, og vi flyver dig naturligvis direkte til Berlins hovedlufthavn Tegel. Bestil din rejse til Berlin på sas.dk i dag, så er du godt på vej!

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik