LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  København

  København

  Direkte København–Berlin med SAS

  Berlin er en cool storby med masser af atmosfære, og med SAS kan du flyve direkte København-Berlin. Med en flyvetur på kun cirka en time kan du hurtigt stå i Berlins centrum. Den korte flyvetid gør Berlin til et oplagt mål for en mini-ferie eller en weekendtur. Book dine flybilletter til Berlin på SAS.dk, og din rejse kan begynde, så snart du ønsker.

  Berlineratmosfære

  Berlin er kendt for sin afslappede og særlige atmosfære, der blander trendy storbyliv med en hyggelig stemning. Byen, der engang var delt i øst- og vest, rummer i dag en række bydele, der emmer af liv og personlighed. Prenzlauer Berg er den smukke, grønne og kunstneriske bydel, Mitte er den hippe centrale bydel, mens Freidrichshain byder på et charmerende miks af kulturer og subkulturer. Klik ind på SAS.dk i dag og find en flybillet fra København-Berlin, så er du godt på vej til at opleve alt, hvad den charmerende tyske hovedstad har at byde på!

  København–Berlin, nemt og bekvemt med SAS

  Med SAS flyver du fra København til Berlin hurtigt, sikkert og nemt. Med SAS lander du i Berlins hovedlufthavn, Tegel, ca. 8 km. fra Berlins centrum, og med gode og hurtige forbindelser til centrum. Med mange daglige afgange fra København til Berlin, er det nemt at finde et tidspunkt, der passer dig. Du kan checke ind online, via mobilen eller i self service-automaterne i Københavns lufthavn - og derved springe køen over, og du kan frit vælge hvor i flyet, du vil sidde. Rejser du med små børn, giver SAS særlige børnerabatter. Det er også muligt at indtjene EuroBonus-point på ruten København-Berlin.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik