LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Brandenburger Tor

  Brandenburger Tor

  Tag med SAS til Berlin og oplev blandt andet Brandenburger Tor

  Berlin er en af Europas mest spændende hovedstæder. Byens historie går langt tilbage, og byen var indtil 1989 en vigtig brik i Den Kolde Krig. I 1989 faldt Berlinmuren endelig, og byen blev igen forenet. Tag med SAS til Berlin og oplev den historiske by – bestil billet i dag på sas.dk!

  Brandenburger Tor - Berlins varetegn

  Brandenburger Tor er en af Berlins tre bevarede byporte. Den første Brandenburger Tor blev opført i 1731 men fik først i slutningen af 1700-tallet sin nuværende nyklassicistiske stil. Brandenburger Tor skulle oprindeligt have heddet ”Frihedsporten”, men freden varede ikke længe, og da Napoleon indtog Berlin i 1806, tog han stridsvognen, der pyntede øverst på Brandenburger Tor, med sig til Paris som krigsgods. Under Den Kolde Krig, da Berlin var delt af Berlinmuren, stod Brandenburger Tor meget tæt på muren, og den er i dag især blevet et symbol på den delte by.

  Book plads på et fly til Berlin i dag hos SAS

  Bestiller du plads på et af SAS’ fly til Berlin, nyder du godt af SAS’ mange fordele. SAS har ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, men til gengæld tilbyder vi en masse fordele, der gør din rejse let og bekvem. Du kan checke ind online hjemmefra og printe dit eget boardingkort ud, så du slipper for at stå i kø i check-in-køen i lufthavnen, og vi flyver dig direkte til Tegel, Berlins hovedlufthavn. Du kan medbringe 23 kg bagage på SAS Go, og du kan selv vælge, hvor i flyet du vil sidde. Find dit fly til Berlin i dag på sas.dk!

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik