LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly

  Fly

  Altid inkluderet i din flybillet fra København til Prag: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere

  Velkommen ombord på et af vores direkte fly til Prag. Vi ankommer om bare 1 time og 15 minutter. Ja, så hurtigt kan du faktisk være fremme i Tjekkiets historiske hovedstad. På flyruter med mellemlanding skal du regne med længere rejsetid.

  På flyveturen vil alt være inkluderet i din flybillet. Vi har nemlig tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten (1 stk. bagage)
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe, te og dagens avis i App'en
  • 24 timers fortrydelsesret
  • Op til 90 % børnerabat
  • Online check-in


  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Prag direkte på mobilen.

  Leder du efter billige flybilletter til Prag fra København?

  Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste fra-priser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

  Op til 6 daglige flyafgange fra København til Prag

  Vi flyver fra København til Prag Lufthavn (PRG) både morgen, middag, eftermiddag og aften. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Prag.

  Vælg mellem op til hele 6 daglige afgange til Tjekkiets største lufthavn, Václav Havel Airport Prague. Herfra er der 27 km til Prag centrum.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik