LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Turistinformation

  Turistinformation

  Hovedstaden i Sverige kaldes ofte "Nordens Venedig". Den er bygget på 14 øer omgivet af det klare vand i Mäleren og Saltsjön.

  Seværdigheder i Stockholm

  Turistinformation og seværdigheder i Stockholm Gamla Stan har en speciel atmosfære - fra travle gader med souvenir butikker, boghandlere og antikvitetsforretninger til elegante slotte, kirker og museer. Mange middelalderkældre er nu restauranter og cafeer, og smalle gader minder om en forgangen tid.

  Kongeslottet har nogle områder, som er åbne for offentligheden, således at du kan gå gennem storslåede sale med overdådig indretning.

  Djurgården er en naturpark på en ø midt i Stockholm. Dette er en populær rekreationspark, hvor du bl.a. finder Grønne Lund, der er Sveriges ældste forlystelsespark. Kulturtilbudet er også stort. Nationalmuseet, Skansen og Vasamuseet er et besøg værd. Besøger du Stockholm ved juletid, er operaens forestilling Nøddeknækkeren et stort hit.

   

  Shopping

  City er blevet Stokholms hjerte og kommercielle centrum. Det er knudepunktet for offentlig transport, og her ligger de store banker, de bedste indkøbscentre og varehuse, eksklusive butikker og gå-i-byen-stederne. Hvis du vil shoppe, kan du besøge alle varehusene og modebutikkerne i centrum eller spadsere til Söder, hvor mange af byens unge designere og modeskabere holder til.

   

  Transport

  Taxi – Ca. 30 minutter til centrum

  Tog – Arlanda Express går ind til centrum mindst 4 gange i timen. Rejsetiden er ca. 20 minutter

  Bus – Afgang til centrum hvert 10. minut. Optjen EuroBonus-point, når du kører med Flygbussarna.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik