LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Lufthavn

  Lufthavn

  Stockholm Arlanda Airport ligger 42 km fra centrum, og selv om 42 km kan lyde af meget, er det lynhurtigt at komme ind til Centralstationen i Stockholm herfra.

  Hemmeligheden hedder svensk effektivitet og Arlanda Express – togforbindelsen, der bringer dig til centrum af Stockholm på kun 20 minutter, og som afgår ca. 4 gange i timen.

  Kort over Stockholm Arlanda

  Arlanda Express – den hurtige vej til centrum

  Hvert kvarter fra tidlig morgen til omkring midnat kører togforbindelsen Arlanda Express i ekspresfart til Stockholm. Om natten afgår der flybusser til centrum, og hvis du vælger en taxa, er prisen overkommelig. Regn med ca.400-500 svenske kroner.

   

  Flygbussarna

  Tag med Flygbussarna fra Arlanda til centrum. Turen tager ca. 45 min. og koster ca. 99 svenske kroner. Husk at du desuden optjener EuroBonus-point, når du køber billetten på nettet eller i Flygbussarnas app.

   

  Tid til overs i lufthavnen

  Stockholm Lufthavn er en moderne lufthavn med alle bekvemmeligheder. Du finder et stort udvalg af caféer, restauranter og shoppingmuligheder. Apoteker, banker, hoteller og konferencecentre findes i den del af Arlanda Lufthavn, som kaldes SkyCity. SkyCity finder du mellem terminal 4 og 5.

   

  Sådan finder du rundt i terminalerne

  Stockholm Lufthavn har 4 terminaler, som ligger i forlængelse af hinanden. Det tager ca. 5 minutter at komme fra den ene terminal til den næste.

  Terminal 2: Gate 61-73 (internationale flyvninger)
  Terminal 3: Gate 51-59 (indenrigsfly)
  Terminal 4: Gate 30-44 (indenrigsfly)
  Terminal 5 : Gate 1-10, 11-24 samt F26-F69 (internationale flyvninger)

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik