LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  København–Stockholm

  København–Stockholm

  Den svenske hovedstad Stockholm er helt klart et besøg værd. Byen er en smuk grøn by med masser af seværdigheder og kultur. Stockholm er cirka en times flyvetur fra København og derfor oplagt som mål for en mini-ferie eller forlænget weekend.

  Den charmerende gamle by

  Gamla Stan er Stockholms middelalderlandsby beliggende på øen mellem Norrmalm og Södermalm. Den gamle bydel er fyldt med snoede gader, små hyggelige caféer og trendy designbutikker. Gamla Stan emmer af atmosfære og på trods af de mange moderne designbutikker og caféer, kan man stadig mærke middelalderatmosfæren i området. Gamla Stan fungerer som en tidslomme i den ellers superdynamiske metropol, Stockholm.

   

  Trendy Stockholm

  Rejs København Stockholm med SAS - og oplev de hyggelige cafeerStockholm er en af de førende byer, når det kommer til trendy skandinavisk livsstil. Det gamle arbejderkvarter Södermalm og området SoFo (South of Folkungagatan) er blevet byfornyet og fremstår i dag som nogle af de mest dynamiske og happening områder i Stockholm. Her bor almindelige mennesker side om side med unge kunstnere og byens hotteste trendsættere, og området er spækket med vintagebutikker, gallerier og små, skæve caféer. Køb billet til Stockholm i dag og oplev den smukke og trendy svenske hovedstad!

   

  København Stockholm med SAS

  SAS har op til 16 daglige afgange fra København til hovedlufthavnen Arlanda, så du kan altid finde et tidspunkt, der passer dig. Drag også fordel af SAS EuroBonus og optjen point på ruten København–Stockholm. SAS gør det også let at checke ind – check ind online hjemmefra eller over mobilen, så slipper du for køen i lufthavnen. Der er også mulighed for at benytte de smarte self service automater i Københavns Lufthavn – du checker selv ind og udskriver selv bagagemærker. Efter cirka en times flyvetur, lander du i Arlanda lufthavn, der har gode transportmuligheder ind til Stockholm centrum – tag for eksempel toget Arlanda Express, så er du i Stockholm centrum på 20 min.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik