LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly

  Fly

  Inkluderet i din flybillet til Stockholm: Sædevalg, kaffe og te samt dagens avis i vores App

  Der er kun en sviptur med fly til Stockholm fra København – helt præcis 1 time og 10 minutter. Men selv om rejsen er kort, skal du have det godt, når du flyver med os. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, og giver dig mulighed for at downloade dagens avis i vores app inden afgang. Det koster ikke ekstra. Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Stockholm. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:

  • 23 kg bagage inkluderet på SAS Go
  • Sædevalg er med i prisen
  • Online check-in
  • Kaffe, te og dagens avis i App'en
  • Op til 90 % børnerabat

  Find din flyafgang og pris med det samme her på sas.dk, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Stockholm direkte på mobilen. 

  Helt op til 16 daglige flyafgange til Arlanda Lufthavn

  Du kan komme med fly til Stockholm, præcis når det passer dig. Vi flyver til lufthavnen Arlanda (ARN) i Stockholm både morgen, middag, eftermiddag og aften, så du altid kan finde et fly, der passer ind i dine Stockholm-planer. Vælg mellem op til hele 16 daglige afgange til Arlanda (ARN) der er Sveriges største lufthavn.

  Få praktiske informationer om Arlanda

  Sådan kommer du nemt fra Arlanda Lufthavn til Stockholm

   

  Billige flybilletter til Stockholm – book i god tid og spar penge

  Du kan sagtens rejse billigt til den svenske hovedstad med os. Alt, du skal gøre, er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingre i flybilletter til de bedste priser. Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris her på sas.dk: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

   

  Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af EuroBonus

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Oven i hatten får du en masse fordele - bl.a. fri WiFi ombord på dit fly, eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, shopping og dagligvarer. Optjen point på din tur til Stockholm – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik