LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  Transport

  Transport

  Billige flybilletter til Mallorca! Book på sas.dk!

  På Mallorca er det nemt at komme hurtigt og billigt fra lufthavnen til dit endelige feriemål. Transportmulighederne er nemlig gode, og her får du vores guide til, hvordan du kommer til og fra lufthavnen på Mallorca.

  Lufthavnen på Mallorca, Son Sant Joan, ligger godt 8 km uden for storbyen Palma, og fra ankomsthallen i lufthavnen kan du tage bussen eller praje en taxa.

   

  Tag bussen og spar penge

  Den offentlige transport på Mallorca er rigtig god, og så er den også den billigste måde at komme fra lufthavnen og videre ud på øen. Fra lufthavnen kører der to forskellige busser:

  • Linje 1, der kører til Palma de Mallorca
  • Linje 2, der kører til S’Arenal.


  Både fra Palma og S’Arenal kan du finde transportmuligheder til resten af øen, og du kan komme til de fleste steder med én eller to busser. Busserne kører fra lufthavnen ca. hvert 20. minut fra tidligt om morgenen til sent om aftenen, og en billet koster omkring EUR 1,80 (ca. 14 kr.).

   

  Tag en taxa, og bliv kørt lige til døren

  Uden for ankomsthallen finder du også taxaerne, og det tager ca. 15 minutter at komme ind til Palma med egen chauffør. Priserne for en taxatur er også gode: Det koster ikke mere end ca. EUR 15 (ca. 100 kr.) at komme fra lufthavnen ind til Palma. Skal du til Santa Ponsa, koster det ca. EUR 32,00 (ca. 240 kr.), til Alcudia EUR 53,00 (ca. 400) og til Cala Bona ca. EUR 62 (ca. 460).

   

  Lej en bil hjemmefra, og få friheden til selv at bestemme, hvor turen går hen

  Hvis du vil have friheden til at udforske Mallorca på egen hånd, kan du leje en bil hjemmefra. Bilen får du i lufthavnen, og når den først er i gear, er du snart på plads på dit hotel eller i din feriebolig. Du kører via Palma-Santanyí-motorvejen til og fra lufthavnen, og både tilkørsel og frakørsel er tydeligt angivet.

  Som medlem af EuroBonus optjener du point, når du lejer bilen gennem vores partnere Hertz og Avis. Det er gratis at blive medlem, og de point, du optjener, kan du bruge på bl.a. billeje, hotel og flybilletter.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik