LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  Lufthavn

  Lufthavn

  Billige flybilletter til Mallorca! Book på sas.dk!  Lufthavnen på Mallorca er Spaniens tredje største – kun Madrid og Barcelonas lufthavne er mere travle. Officielt hedder lufthavnen på Mallorca ”Palma de Mallorca Airport (PMI)”, men den er også kendt under navnet ”Son Sant Joan Airport” eller ”Aeroport de Son Sant Joan”.

  Den populære storby Palma er nabo til lufthavnen, som kun ligger 8 km øst for storbyen, og der er rigtig gode transportmuligheder fra lufthavnen videre ud på øen.

   

  Butikker og taxfree varer

  Hvis ventetiden er lang, kan du nemt bruge den i de mange butikker, som ligger side om side i den store lufthavn. Du kan både shoppe mærkevaretøj, design, smykker, ure og tasker og meget, meget mere, så den ekstra tid i lufthavnen skal du nok få brugt.

  I lufthavnen kan du købe taxfree varer i butikkerne ”The Shop” og ”The Express Shop”. The Shop frister bl.a. med slik, parfume og kosmetik, og det samme gør The Express Shop, som ligger godt placeret tæt ved afrejsegaten. Den er dog noget mindre end The Shop, men til gengæld har du så mulighed for at få shoppet det sidste, før du går til gaten.

   

  Restauranter og cafeer

  Sandwich, pizza, burger, bøf og lækre salater – du finder naturligvis det hele i Mallorca-lufthavnen. Både Burger King og McDonald’s, Upper Crust og Subway er på plads i lufthavnsområdet, så uanset hvad du har lyst til, kan du finde en restaurant eller café, der falder i din smag.

  Hvis du har mindre børn, kan du kigge forbi et af de to legeområder i lufthavnen. Du finder dem ved terminal A og C.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik