LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  Fly

  Fly

  SAS flyver direkte til Palma de Mallorca fra København, Aarhus, Stockholm og Oslo.

  Altid inkluderet når du flyver til Mallorca på SAS Go

  Det skal være nemt og enkelt at booke fly til Mallorca, og derfor har vi sørget for, at det meste er inkluderet i din billet. Når du flyver med SAS til Mallorca er følgende inkluderet, så du ikke skal tænke på at tilkøbe ekstra services:

  • 23 kg bagage på SAS Go (1 stk bagage)
  • 8 kg håndbagage
  • Check ind hjemmefra
  • Sædevalg 22 timer før afgang
  • Kaffe og te
  • Børnerabat på op til 90%

   

  Du har også mulighed for at flyve med os på SAS Go Light til en ekstra lav pris! Her er indchecket bagage ikke inkluderet i prisen - men håndbagage og vores øvrige fordele følger selvfølgelig med. Husk, at du også altid har 24 timers fortrydelsesret. Det betyder, at du kan reservere flyveturen med det samme, når du finder en afgang til en god pris. Så kan du spørge senere og få tjekket med dem derhjemme, om pris og tidspunkt passer alle.

   

  Book din rejse nemt og hurtigt på mobilen

  Via vores app kan du nemt og hurtigt booke fly til Mallorca. Du vælger også sæder på app’en, når det er tid til at checke ind. Hvis du er EuroBonus-medlem kan du tilmelde dig vores SMS-service, og få besked om bl.a. gate-nummer direkte på din telefon. Se, hvordan du bruger SAS-app’en.

   

  Rejsetips - alt, du skal vide om Mallorca

  Vi har samlet alt, du skal vide om Mallorca i vores online guide. Her kan du læse om alt fra vejret, til hvor du finder de bedste caféer og gader, eller hvor du kan shoppe. Hvor skal I spise? Hvad skal I se, når turen går til de varmere breddegrader? I guiden får du tips til det hele.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik