søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Mallorca

Flyv til Mallorca med SAS

Med SAS kan du flyve til direkte ferieøen Mallorca. SAS flyver direkte fra Kastrup til Palma de Mallorca og det tager kun 3 timer i fly til Mallorca. På den måde er du hurtigt inden for rækkevide til sol, strand og vand. Flyv med SAS til Mallorca og oplev den smukke ferieø.

Direkte fly til Mallorca

SAS har direkte afgange fra Kastrup til Mallorca 6 gange om ugen, og med en flyvetid på kun 3 timer til Mallorca, er sol og strand kun et stenkast væk. Du kan nemt flyve med SAS til Mallorca på en weekend get-away eller på en uges solferie, hvis det er det du ønsker.

Lufthavnen i Palma de Mallorca ligger kun 8 km uden for storbyen Palma. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen. Som noget nyt, kan du nu også flyve direkte fra Aarhus til Mallorca.

Find din flybillet til Mallorca
 

Mallorca har meget at byde på – så hvad enten du er til solbadning hele dagen, eller udsigtsrige køreture langs kysten, er Mallorca helt klart et besøg værd. 
 

Inkluderet i din flybillett til Mallorca

Når du flyver til Mallorca med SAS, sørger vi for det hele. Det eneste du skal bekymre dig om, er at pakke din kuffert og huske dit pas inden du møder op i lufthavnen. Med fly til Mallorca kan du vælge forskellige flybilletter, så du kan komme afsted helt som det passer dig.

Inkluderet i din flybillet:

  • 1 x 23 kg indtjekket bagage (SAS Go)
  • 1 x 8 kg håndbagage 
  • Online check-in
  • Kaffe og te
  • Frit sædevalg op til 22 timer før afgang
  • Download af dagens avis i app’en
  • Op til 90% rabat på børn
  • EuroBonus-point

Hvis du ikke har brug for at checke bagage ind, kan du i stedet vælge SAS Go Light. 

Mere om vores forskellige flybilletter

Masser af fordele med SAS til Mallorca

Når du flyver med SAS til Mallorca, får du fordele hver gang du tager afsted sammen med os. Med vores loyalitets- og frequent flyer program opnår du bonus hver gang du flyver med os. Her optjener du EuroBonus-point som du kan bruge på andre flyrejser, hoteller, billeje og meget mere!

Hvis du vil spare ekstra penge på din flyrejse til Mallorca, kan det være en god idé at booke billetter i god tid. Du kan altid tjekke vores lavpriskalender ud, som gør det nemmere for dig at finde de billige flybilletter.

Find billige flybilletter her

Inspiration til din rejse

Spar 90% på billetter til børnene

Vælger du at rejse med SAS, er der mange penge at spare på flybilletter til børnene. Vi har forskellige børnebilletter alt efter barnets alder, og om der er behov for et individuelt sæde. 

Du får 90% rabat på billetten til børn 0–2 år, som deler sæde med en voksen. Skal barnet have eget sæde, er rabatten 25%. Børn 2–11 år har eget sæde ombord, og de får op til 25% rabat på deres billet. 

Skal du have børnene med – læs her

Øvrigt

Fly til SpanienFlere SAS-destinationer