LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  Mallorca

  Billige flybilletter til Mallorca! Book på sas.dk!

  Flyv til Mallorca med SAS

  SAS flyver til Mallorca 6 gange ugentligt, dog med færre afgange i vinter halvåret. Flyveturen tager lidt under 3 timer. Varmt klima, afkølende havbrise og glimrende strande gør Mallorca til et ideelt feriemål. Du kan også flyve direkte fra Aarhus til Mallorca.

   

  Mallorca - Middelhavets svar på paradis

  Mallorca er den største ø i øgruppen De Baleariske Øer og har den rigeste kultur. Klimaet på Mallorca byder på varm sommer, en mild vinter og mere end 300 solskinsdage om året, som gør øen til et af de foretrukne rejsemål for turister. Et populært klima hvor man er sikker på en dejlig varm temperatur om sommeren, hvor man kan nyde de dejlige strande, mange udendørs spisesteder, afslpaning eller tage på udflugt og opleve nogle af Mallorcas mange forskellige seværdigheder.

  Er du interesseret i golf er Mallorca den perfekte feriedestination. Med 18 mesterskabsbaner og naturskønne omgivelser i et dejligt klima, er Mallorca det perfekte sted til at få spillet en masse golf. Derudover er dykning, cykling og vandreture også oplagte valg.

   

  Seværdigheder

  Mallorcas landskab er utrolig mangfoldigt af en så lille ø at være. Det varierer fra frugtbart lavland i det centrale område til Serra de Tramuntanas høje toppe. Øen består hovedsageligt af kalksten, og terrænet har et stort antal hulesystemer. Nogen af dem som Coves d´Artá kan besøges med guide. Andre steder på øen er der meget andet at glæde sig over - fra pragtfulde naturreservater og charmerende fiskerlandsbyer til pittoreske ruiner og mægtige gods- og landejendomme.

  I 1983 blev Palma hovedstad i den nyoprettede autonome region Islas Baleares. Byen er en flot og stolt by med spansk elegance, ærværdige historiske monumenter og spirende folkeliv. Det er hyggeligt at vandre rundt i byen, som er fuld af liv, barer og restauranter.

  Palmas katedral La Seu er den prægtigste arkitektoniske skat på De Baleariske Øer og regnes som Spaniens vigtigste gotiske bygningsværk. Inde i katedralen findes et kirkemuseum, hvor du kan se kostbare sakrale kunstværker. Museu de Mallorca rummer en glimrende samling kunst med tilknytning til Mallorcas historie. Samlingen består af flere tusinde ting og omfatter forhistoriske genstande fundet under arkæologiske udgravninger, stenfragmenter fra nedfaldne bygninger, keramikgenstande og smykker samt malerier fra middelalderen og barokken.

   

  Shopping

  Palma er en shoppingby med et stort udvalg af designervarer. Som andre steder i Spanien produceres et bredt udvalg af skindvarer i god kvalitet. Inca på Mallorca er for eksempel kendt for fodtøj. Tag ud på et af de mange lokale markeder som også findes på Mallorca og oplev den autentiske stemning blandt øens indbyggere. Følg i de lokales fodspor og se hvor de handler tøj, mad, legetøj og meget andet.

   

  Mad

  Maden er udsøgt og det er glimrende at fylde sig med tapas på en af byens mange restauranter. Maden har sin baggrund fra Middelhavet, men udskiller sig markant fra italiensk, kanarisk og også spansk regional mad. Meget af maden er catalansk og mange retter er baseret på svinekød. Beliggenheden ude i havet gør, at fisk og andet godt fra havet er populært. Nede på havnen i Palma de Mallorca kan du med garanti få friske skaldyr og fisk. Et meget populært område for både lokale og turister. Spanien er et af verdens helt store vinlande. Både hvidvin, rødvin og rosévin produceres på øen. Snyd ikke dig selv for at smage nogle af øens gode vine.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik