LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly til Mallorca

  Fly til Mallorca

  SAS flyver direkte fra Kastrup til Palma lufthavnen på Mallorca op til 6 gange om ugen. Flyveturen til den populære feriedestination tager kun 3 timer, så du kan hurtigt nå frem til sol og lækker badestrand.

   

  DIREKTE FLY TIL PALMA DE MALLORCA FRA KASTRUP

  Vi har op til 6 forskellige direkte afgange til Palma de Mallorca hver uge. Det gør det nemt at komme til det solrige ferieparadis, når det passer dig. 

  Lufthavnen, Palma de Mallorca, ligger kun 8km. uden for storbyen Palma. Det gør det nemt at komme til og fra lufthavnen. Du kan både leje din egen bil ved lufthavnen samt tage offentlig transport til din endelige feriedestination. 

  SAS har også direkte flyafgange fra Aarhus til Mallorca.  

  Find dine flybilletter til Mallorca

   

  KØB VORES EKSTRA BILLIGE BILLETTER – BOOK I GOD TID

  Der er penge at spare på flybilletterne til Mallorca, hvis du booker i god tid. Vi har en lavpriskalender, som gør det nemmere for dig altid at finde de billigste flybilletter. 

  Du får op til 24-timers fortrydelsesret på vores flybilletter til forskellige destinationer i Europa. På den måde har du mulighed for at booke dine billetter med det samme. Så kan du efterfølgende tjekke nærmere op på, om dato, afrejsetidspunkt og pris matcher passer dine medrejsende. 

  Find dine billige flybilletter 

   

  KOM DIREKTE TIL SOLSKINSØEN MALLORCA PÅ UNDER 3 TIMER

  Mallorca er en del af øgruppen De Baleariske Øer. Tusindvis af turister rejser hvert ord til ferieøen, som er det rene ferieparadis med mere end 300 solskinsdage om året. Klimaet, kulturen og strandende gør øen til en meget attraktiv feriedestination. 

  Den korte flydistance gør også Mallorca til den perfekte destination, hvis du rejser med små børn. Book dine flybilletter på sas.dk, så kan du begynde at planlægge din solskinsferie allerede i dag.  

  Se alle flyafgange til Mallorca

   

  VORES FLYBILLETTER ER BLANDT ANDET INKL. VALGFRIT SÆDE OG ONLINE CHECK-IN

  Vi tager hånd om dig under hele rejsen – både før, under og efter. For at du kan få en behagelig og komfortabet flyrejse, har vi inkluderet flere forskellige ting i din flybillet, som du får med ganske gratis:

   

  • Online check-in

  • Frit sædevalg 22 timer før afgang

  • 23 kg. bagage med en SAS Go-billet

  • Dagens avis i vores app

  • Kaffe og te

  Du kan altid finde de seneste opdaterede informationer om din flyafgang på SAS.dk og i vores SAS-app

  Se alle vores typer af flybilletter

   

  SPAR 90% PÅ BILLETTER TIL BØRNENE

  Vælger du at rejse med SAS, er der mange penge at spare på flybilletter til børnene. Vi har forskellige børnebilletter alt efter barnets alder, og om der er behov for et individuelt sæde.  

  Du får 90% rabat på billetten til børn under to år, som deler sæde med en voksen. Skal barnet have eget sæde, er rabatten 25%. 

  Børn under 12 år har eget sæde ombord, og de får op til 25% rabat på deres billet. 

  Skal du have børnene med – læs her

   

  EKSKLUSIVE RABATTER OG GODE TILBUD – TILMELD DIG EUROBONUS

  EuroBonus er Nordens største loyalitets- og frequent flyer program. Det er gratis at tilmelde sig, og du optjener point på flyrejser, hotelophold, billeje og meget mere. 

  Du kan indløse dine point til bl.a. nye flyrejser, opgraderinger og gavekort. Jo mere du flyver, jo flere fordele får du. På den måde gør EuroBonus din rejse endnu mere enkel og komfortabel. 

  Brug dit kort allerede fra i dag og optjen point.

  Se alle fordelene ved Eurobonus

   

  PALMA DE MALLORCA AIRPORT (PMI)

  Palma de Mallorca Airport, også kaldet Son Sant Joan Airport, er en international lufthavn, der ligger 8km. uden for centrum af den populære storby Palma. Den internationale lufthavn er den tredjestørste i Spanien efter lufthavnene i Barcelona og Madrid. 

  Alle turister til den populære ferieø kommer ind gennem Palma de Mallorca-lufthavnen. Den er derfor gearet til at håndtere mange rejsende. På trods af dette har lufthavnen en yderst behagelig atmosfære, som mange turister sætter stor pris på. 

  I selve lufthavnen er der mulighed for at handle lidt ind, inden turen går videre. Der er mange forskellige butikker, og du kan også handle Tax-Free. Trænger du til noget at spise og drikke, kan du finde mange forskellige restauranter og caféer i lufthavnsområdet. 

   

  TRANSPORT TIL OG FRA PALMA DE MALLORCA-LUFTHAVNEN

  Der er flere forskellige muligheder, når du skal til og fra lufthavnen samt til de forskellige populære feriedestinationer på Mallorca. 

  Den billigste løsning er bussen. Der er forskellige busselskaber at vælge mellem, men Majorca Shuttlebus er det mest brugte selskab. De kører fra lufthavnen og til de fleste hoteller på øen, så de fleste vil kunne benytte sig af denne. 

  En anden mulighed er taxa, hvor der holder en kø af taxaer udenfor lufthavnen. Alle taxaer kører efter faste priser med taxameter, men det kan alligevel godt betale sig at spørge efter en fast pris. Der kan ofte være penge at spare.

   

  BILUDLEJNING VED PALMA LUFTHAVNEN

  Har du behov for en bil under din ferie på Mallorca, er der gode muligheder for at leje bil foran lufthavnen, hvor alle biludlejningsfirmaerne har deres base. 

  Det er en god ide at booke din bil hjemmefra. På den måde slipper du for en masse ekstra tid i lufthavnen, og du kan hoppe direkte ind i din lejebil, når du ankommer. 

  En bil er både nemt og hurtigt, når du skal rundt på øen. Det giver dig også en større frihed, da du ikke er afhængig af eksempelvis offentlig transport. 

  Få en oversigt over priser, modeller og mærker på tværs af biludlejningsfirmaer, når du booker via vores hjemmeside. Er du medlem af EuroBonus, får du også ekstra point. 

   

  Kontakt:

  Palma de Mallorca Airport07611 Palma de Mallorca

  Telefon: +34 902 40 47 04

  Website: http://www.aena.es/en/palma-mallorca-airport/index.html

  Billige flybilletter til Mallorca

  TRANSPORT PÅ MALLORCA

  Den centrale busstation på Mallorca ligger i Palma, og herfra kan du tage bus til de fleste andre steder på øen. Offentlige transportmidler er den billigste transportløsning på Mallorca. 

  Hvis du kun skal være i Palma, kan du nemt komme rundt til det hele med enten offentlig transport eller på gåben. Faktisk er der mange forskellige former for offentlig transport på øen – og i særdeleshed i Palma. 

  Du kan komme rundt på selve øen med bus og tog. Der er ikke mange linjer, men du kan nemt komme rundt på hele øen med de to. Er du i Palma kan du også tage metroen. Byen har kun én metrolinje, men den gør det ekstra nemt at komme rundt

  Der er også mulighed for at tage en taxa. Det kan være en god ide, hvis du skal hurtigt frem. Skal du på længere ture, anbefaler vi, at du aftaler en pris med chaufføren, inden du sætter dig ind. 

  Offentlig transport på Mallorca

   

  MALLORCA - ET PARADIS FOR HELE FAMILIEN

  Mallorca er en af de spanske ø i øgruppen Balearerne i Middelhavet. Hovedbyen på den store ø er Palmas, der samtidig er hovedstaden i øgruppen, som har en høj grad af selvstyre. 

  De forskellige øer i området er alle meget populære feriedestinationer, og har været det gennem mange årtier. De byder på smukke strande, en masse spændende aktiviteter samt ren afslapning. Der er virkelig tale om selvforkælelse, når du tager på en ferie til Mallorca og de omkringliggende øer. 

  Der er noget for hele familien, uanset om de er til sol og pool eller spændende fysiske aktiviteter. I kan blandt andet dykke, cykle og tage på vandreture i de utrolige omgivelser. Så du kan trygt booke billetter til Mallorca, når den næste gode familieferie skal planlægges. 

  Er du interesseret i golf, vil du virkelig elske Mallorca. Du finder nemlig hele 18 mesterskabsbaner på øen, og de er alle placeret i naturskønne omgivelser. Det betyder selvfølgelig også noget, at klimaet er så dejligt, som det er. Med mere end 300 solskinsdage om året, behøver du heller ikke frygte, at din ferie regner væk.  

   

  TAG UD OG OPLEV DE MERE UBERØRTE OMRÅDER 

  Palma er den største by på Mallorca, og det er også uden tvivl den største magnet for turister sammen med Alcudia. Der findes også mange andre spændende byer og områder på Mallorca, der varmt kan anbefales. 

  Har du tiden, bør du derfor tage ud og opleve nogle af de mere afsidesliggende vidunderlige strande, imponerende bjerge og små landsbyer. 

   

  ALCUDIA – DET PERFEKTE VALG TIL BØRNEFAMILIEN 

  Alcudia er et område, der ligger på den nordøstlige del af Mallorca. Det er en meget populær feriedestination for især børnefamilier, men du finder også mange singler og par i området. Her finder du de fineste strande på hele Mallorca med krystalblåt vand og lækre sandstrande. Det gør området helt ideelt til en afslappet familieferie med børn, hvor du kan koble helt fra og nyde tiden sammen.

   

  MALLORCAS HISTORIE 

  Der har været mennesker på Mallorca i rigtig mange år. Det var helt tilbage i 6.000-4.000 f.Kr., at de første mennesker bosatte sig i området. 

  Det var dog først i det 8-9-århundrede f.Kr., at Balearerne rigtig blev koloniseret, da Fønikierne fandt vej til øgruppen. I 123 f.Kr. kom hele området under romersk styre, og især Mallorca blomstrede i denne periode. Det er blandt andet også i denne periode, at de store byer Alcudia og Palma blev grundlagt. 

  I de næste mange århundreder voksede Mallorca og de omkringliggende øer mht. både indbyggertal og vigtighed. Under Den Spanske Borgerkrig var Mallorca en vigtig højborg for nationalisterne. Der fandt faktisk en større kamp sted om øen, som senere er blevet kendt som Slaget om Mallorca. 

  I 1950’erne og frem blev øgruppen, og i særdeleshed Mallorca, kendt som en spændende og god turistdestination. Det resulterede i et stort boom af turister, som øen stadig nyder godt af i dag. Turister er en vigtig del af øen, og der er derfor tale om en udpræget servicekultur på øen.  

   

  SEVÆRDIGHEDER PÅ MALLORCA

  Det er ikke kun strandene, du kan blive fascineret af på Mallorca. Der er også mange andre ting, der gør den fantastiske solskinsø til den perfekte feriedestination - spændende attraktioner, historiske bygninger og flotte museer. 

  De er også et fint afbræk på badeferien – især midt på dagen, hvor solen virkelig kan brænde igennem. 

  Så har du brug for en pause fra sol og strand, er der derfor gode muligheder for, at du kan tage ud og opleve byens enestående museer, borge, slotte og ruiner. Ud over de populære sandstrande har Mallorca har også en meget enestående og smuk natur, som du kan tage ud og opleve, hvis du har lyst og tid til det. 

  Faktisk er landskabet utrolig varieret, når man tænker på, hvor lille en ø Mallorca egentlig er. Det varierer fra frugtbart lavland i det centrale område til Serra de Tramuntanas høje toppe. Der er også pragtfulde naturreservater og små, charmerende fiskerlandsbyer i området. 

   

  SA SEU KATEDRALEN I PALMA 

  En af de største seværdigheder på Mallorca er Sa Seu katedralen, der ligger lige midt i Palmas historiske centrum. Den flotte katedral er et af Mallorcas varemærker, og den uden tvivl en seværdig, du bør besøge, mens du er på øen.

  Den smukke katedral er en gotisk inspireret romersk-katolsk bygning. Opførelsen af bygningsværket blev påbegyndt i 1229, men den stod først endelig færdig i 1601, hvor facaden blev færdiggjort. 

  Bygningen skiller sig tydeligt ud fra sine omgivelser, så den er nem at spotte. Den er et enestående bygningsværk, som er utrolig smuk både ind- og udvendigt.

   

  BELLVER CASTLE

  Bellver Castle er et gotisk inspireret slot på toppen af en bjergtop. Slottet ligger 3km. vest for centrum af Palma, hvor det er omgivet af smuk natur i et stort skovområde. Slottets placering gør også, at der er en helt fantastisk udsigt ud over Middelhavet. 

  Det historiske bygningsværk fra 1400-tallet er et af de få cirkulære slotte i Europa, hvilket gør slottet til noget helt unikt. Oprindeligt blev det bygget til Mallorcas konger. Det er dog sidenhen blevet til et museum, som blev givet til byen Palma i 1932. I 1976 blev bygningen renoveret, Palmas historiske museum har siden da haft til huse i den smukke bygning. 

  Museet, og den helt unikke bygning, tiltrækker hvert år mange turister. Der er også nok at se på både inde i selve museet samt bygningen og det omkringliggende område. Midten af det cirkulære bygningsværk bruges også meget til kulturelle arrangementer og koncerter. 

   

  LÆKRE SANDSTRANDE MED KRYSTALBLÅT VAND

  Med en placering lige midt i det fantastiske Middelhav, er de lækre sandstrande fyldt med varmt og klart vand. Ved de større turistbyer finder du store og børnevenlige strande, hvor der også er mange forskellige spændende aktiviteter for hele familien.  

  Søger du i stedet lidt væk fra de populære turistbyer, kan du finde mindre strande ved klippebugterne, hvor du også er tættere på Mallorcas fantastiske natur. Pak eventuelt en kurv med lækker spansk tapas, så I rigtig kan nyde tiden lidt væk fra det hele. 

   

  NATIONALPARKEN LA RESERVA

  En af de mest anerkendte nationalparker på Mallorca er La Reserva, som ligger 17km. øst for Palma. 

  Der er noget helt specielt over et besøg i nationalparken. Den tager dig helt tæt på Mallorcas fascinerende og frodige natur, og du kan sagtens bruge en hel dag her med vandreture, hygge og picnic.  

  Parken har mange forskellige aktiviteter for hele familien. Du kan tage på kortere vandretur gennem parken, hvor du blandt andet kan se sprudlende vandfald undervejs samt et rigt og fascinerende fugleliv. 

  Området byder også på lidt mere vovede oplevelser såsom at kravle på klippevægge og flyve gennem luften i svævebane. 

   

  DE ROMERSKE RUINER I ALCUDIA

  Den første by på Mallorcas nordkyst var Pollentia, som blev bygget af romerne for flere hundrede år siden. Resterne af byen er hvad der i dag kaldes de romerske ruiner. De er både en historisk og kulturel oplevelse, og uden tvivl noget, du bør prioritere under din ferie på Mallorca.  

  De romerske ruiner er en del af Alcudias gamle bydel, og det er en fascinerende oplevelse at gå rundt mellem flotte gamle bymure, som igen understreger den lange historie, Mallorca har.

  Tilmeld dig EuroBonus

  - Det koster ingenting at blive medlem.
  - Du har mulighed for at optjene EuroBonus-point på alt fra flyrejser til shopping. 
  - Brug dine optjente point til nye flyrejser.

  SHOPPING PÅ MALLORCA

  Kan du godt lide at shoppe, er Mallorca det perfekte sted at svinge kortet. Der er gode muligheder for shopping i enten butikker eller på små lokale markeder. Du kan finde mange spændende og unikke ting begge steder. Nogle områder har dog fokus på bestemte ting. Et godt tip er at følge i de lokales fodspor – de ved, hvor de bedste butikker er. 

  Der produceres et bredt udvalg af skindvarer i rigtig god kvalitet i hele Spanien. På Mallorca er byen Inca især kendt for deres fodtøj. Så hvis du mangler et par lækre sko, bør du helt bestemt lægge vejen forbi her. 

  I storbyen Palma er der rigtig gode muligheder for shopping. På gader som Passeig des Born og Calle San Miguel ligger de gode butikker side om side. Her kan du købe alt fra lækkert modetøj til flotte glasvarer. I Palma kan du shoppe alt fra eksklusive designerbrands som Gucci og Dior til mere budgetvenlige brands som H&M og Zara. 

   

  BESØG DE CHARMERENDE MARKEDER PÅ ØEN

  Der findes et utal af markeder overalt på Mallorca, og de fleste byer på øen har en ugentlig markedsdag. Der er de helt store markeder i de større byer samt de mere lokale markeder rundt omkring i de mindre landsbyer. Begge har hver deres charme, og der er tale om to forskellige oplevelser. 

  Du kan finde alt fra fletkurve og tekstiler til frugt og grøntsager på de forskellige markeder. Der er uden tvivl noget for hele familien på markederne. Derudover kan du forvente en rolig og behagelig atmosfære, mens du får lov til at indsnuse lidt af livet fra lokalområdet. 

  Et af Mallorcas største markeder er Inca, som er placeret næsten midt på Mallorca. I byen er der et stort marked hver onsdag, som byder på så mange forskellige ting, at det nærmest er umuligt at gå tomhændet derfra. 

   

  KUNST OG KULTUR PÅ MALLORCA

  Mallorca emmer af fascinerende kultur, som kan relateres til øens lange og komplekse historie. Øen har et rigt kulturliv, og mange kunstnere rejser dertil hvert år for at opleve den afslappede og behagelige stemning. 

  Mange associerer Mallorca med sol og badestrande, men øen har mange interessante kulturelle facetter, der byder på kunst i verdensklasse. Det er blandt andet én af grundene til, at Mallorca har mange spændende museer, som du bør besøge, hvis du har en interesse for kunst. 

  Det stærke kulturliv på øen gør også, at mange kunstneriske mennesker slår deres folder på de lidt mere afsides steder af øen. Her er der en mere rolig atmosfære i smukke omgivelser, så kreativiteten virkelig kan blive udfoldet.

   

  MAD OG NATTELIV PÅ MALLORCA 

  På din ferie til Mallorca vil du uden tvivl få en masse velsmagende og lækker mad. Madkulturen på Mallorca er inspireret af mad fra mange forskellige kulturer, men er især domineret af spansk og catalansk mad. 

  Maden dækker over et bredt udvalg af forskellige madkulturer. Dette hænger i høj grad sammen med, at Mallorca er en ø, som lever af turisme. De lokale restauranter prøver derfor at tilbyde forskellige madvariationer, så der er noget for enhver smag.  

  Med en placering midt i Middelhavet, og derfor let adgang til fisk og skaldyr, præges det mallorcinske køkken selvfølgelig af dette. Så er du til alt godt fra havet, er der rig mulighed for at smage bl.a. lækker og frisk fisk og skaldyr under din ferie på øen. Derudover kan du selvfølgelig få traditionelle spanske retter som tapas, paella og gazpacho.

  Der er rigtig mange steder, du kan besøge, hvis du gerne vil opleve det unikke natteliv i Palma, som er hovedbyen til det. Slap af med noget lækkert live musik på Jazz Voyeur Club, smag lækre cocktails på Opio Bar eller dans til noget lækker salsamusik på Bar Cuba Colonial.

   

  MALLORCA

  Indbyggere: 870.000 

  Religion: Romers-Katolsk

  Valuta: Euro

  Tidsforskel: Ingen

  Telefonkode: +34 

  Sprog: Spansk 

  Ambassade: Kristianiagade 21, 2100 København Ø, Danmark

  Den danske ambassade: Carrer de la Union 2-1, pta. 19, 07001 Palma de Mallorca, Spanien

  Øvrigt

  Spanien

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik