Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Mallorca

Fly til Mallorca

SAS flyver direkte fra Kastrup til Palma-lufthavnen på Mallorca op til 6 gange om ugen. Flyveturen til den populære feriedestination tager kun 3 timer, så du kan hurtigt nå frem til sol og lækker badestrand.

 

VORES FLYBILLETTER ER BLANDT ANDET INKL. VALGFRIT SÆDE OG ONLINE CHECK-IN

Vi tager hånd om dig under hele rejsen – både før, under og efter. For at du kan få en behagelig og komfortabet flyrejse, har vi inkluderet flere forskellige ting i din flybillet, som du får med ganske gratis:

  • Online check-in
  • Frit sædevalg 22 timer før afgang
  • 23 kg bagage med en SAS Go-billet
  • Dagens aviser i vores app
  • Kaffe og te

 

Du kan altid finde de seneste opdaterede informationer om din flyafgang på SAS.dk og i vores SAS-app

Se alle vores typer af flybilletter

 

EKSKLUSIVE RABATTER OG GODE TILBUD – TILMELD DIG EUROBONUS

EuroBonus er Nordens største loyalitets- og frequent flyer program. Det er gratis at tilmelde sig, og du optjener point på flyrejser, hotelophold, billeje og meget mere. 

Du kan indløse dine point til bl.a. nye flyrejser, opgraderinger og gavekort. Jo mere du flyver, jo flere fordele får du. På den måde gør EuroBonus din rejse endnu mere enkel og komfortabel. 

Brug dit kort allerede fra i dag og optjen point.

Se alle fordelene ved EuroBonusKØB VORES EKSTRA BILLIGE BILLETTER – BOOK I GOD TID

Der er penge at spare på flybilletterne til Mallorca, hvis du booker i god tid. Vi har en lavpriskalender, som gør det nemmere for dig altid at finde de billigste flybilletter. 

Du får op til 24 timers fortrydelsesret på vores flybilletter til forskellige destinationer i Europa. På den måde har du mulighed for at booke dine billetter med det samme. Så kan du efterfølgende tjekke nærmere op på, om dato, afrejsetidspunkt og pris matcher passer dine medrejsende. 

Find dine billige flybilletter


DIREKTE FLY TIL PALMA DE MALLORCA FRA København og Aarhus

Vi har op til 6 forskellige direkte afgange til Palma de Mallorca hver uge. Det gør det nemt at komme til det solrige ferieparadis, når det passer dig. 

Lufthavnen, Palma de Mallorca, ligger kun 8 km. uden for storbyen Palma. Det gør det nemt at komme til og fra lufthavnen. Du kan både leje din egen bil ved lufthavnen samt tage offentlig transport til din endelige feriedestination. 

SAS har også direkte flyafgange fra Aarhus til Mallorca fra 24/3 2018.

Find dine flybilletter til Mallorca

 

SPAR 90% PÅ BILLETTER TIL BØRNENE

Vælger du at rejse med SAS, er der mange penge at spare på flybilletter til børnene. Vi har forskellige børnebilletter alt efter barnets alder, og om der er behov for et individuelt sæde.  

Du får 90% rabat på billetten til børn under to år, som deler sæde med en voksen. Skal barnet have eget sæde, er rabatten 25%. 

Børn under 12 år har eget sæde ombord, og de får op til 25% rabat på deres billet. 

Skal du have børnene med – læs her

 
KOM DIREKTE TIL SOLSKINSØEN MALLORCA PÅ UNDER 3 TIMER

Mallorca er en del af øgruppen De Baleariske Øer. Tusindvis af turister rejser hvert ord til ferieøen, som er det rene ferieparadis med mere end 300 solskinsdage om året. Klimaet, kulturen og strandende gør øen til en meget attraktiv feriedestination. 

Den korte flydistance gør også Mallorca til den perfekte destination, hvis du rejser med små børn. Book dine flybilletter på sas.dk, så kan du begynde at planlægge din solskinsferie allerede i dag.  

Se alle flyafgange til Mallorca

 

TRANSPORT PÅ MALLORCA

Den centrale busstation på Mallorca ligger i Palma, og herfra kan du tage bus til de fleste andre steder på øen. Offentlige transportmidler er den billigste transportløsning på Mallorca. 

Hvis du kun skal være i Palma, kan du nemt komme rundt til det hele med enten offentlig transport eller på gåben. Faktisk er der mange forskellige former for offentlig transport på øen – og i særdeleshed i Palma. 

Du kan komme rundt på selve øen med bus og tog. Der er ikke mange linjer, men du kan nemt komme rundt på hele øen med de to. Er du i Palma kan du også tage metroen. Byen har kun én metrolinje, men den gør det ekstra nemt at komme rundt

Der er også mulighed for at tage en taxa. Det kan være en god ide, hvis du skal hurtigt frem. Skal du på længere ture, anbefaler vi, at du aftaler en pris med chaufføren, inden du sætter dig ind. 

Offentlig transport på Mallorca

 

PALMA DE MALLORCA AIRPORT

Palma de Mallorca Airport, også kaldet Son Sant Joan Airport, er en international lufthavn, der ligger 8km. uden for centrum af den populære storby Palma. Den internationale lufthavn er den tredjestørste i Spanien efter lufthavnene i Barcelona og Madrid. 

Alle turister til den populære ferieø kommer ind gennem Palma de Mallorca-lufthavnen. Den er derfor gearet til at håndtere mange rejsende. På trods af dette har lufthavnen en yderst behagelig atmosfære, som mange turister sætter stor pris på. 

I selve lufthavnen er der mulighed for at handle lidt ind, inden turen går videre. Der er mange forskellige butikker, og du kan også handle Tax-Free. Trænger du til noget at spise og drikke, kan du finde mange forskellige restauranter og caféer i lufthavnsområdet. 

TRANSPORT TIL OG FRA PALMA DE MALLORCA-LUFTHAVNEN

Der er flere forskellige muligheder, når du skal til og fra lufthavnen samt til de forskellige populære feriedestinationer på Mallorca. 

Den billigste løsning er bussen. Der er forskellige busselskaber at vælge mellem, men Majorca Shuttlebus er det mest brugte selskab. De kører fra lufthavnen og til de fleste hoteller på øen, så de fleste vil kunne benytte sig af denne. 

En anden mulighed er taxa, hvor der holder en kø af taxaer udenfor lufthavnen. Alle taxaer kører efter faste priser med taxameter, men det kan alligevel godt betale sig at spørge efter en fast pris. Der kan ofte være penge at spare.

 

BILUDLEJNING VED PALMA LUFTHAVNEN

Har du behov for en bil under din ferie på Mallorca, er der gode muligheder for at leje bil foran lufthavnen, hvor alle biludlejningsfirmaerne har deres base. 

Det er en god ide at booke din bil hjemmefra. På den måde slipper du for en masse ekstra tid i lufthavnen, og du kan hoppe direkte ind i din lejebil, når du ankommer. 

En bil er både nemt og hurtigt, når du skal rundt på øen. Det giver dig også en større frihed, da du ikke er afhængig af eksempelvis offentlig transport. 

Få en oversigt over priser, modeller og mærker på tværs af biludlejningsfirmaer, når du booker via vores hjemmeside. Er du medlem af EuroBonus, får du også ekstra point. 

 

Kontakt:

Palma de Mallorca Airport07611 Palma de Mallorca

Telefon: +34 902 40 47 04

Website: http://www.aena.es/en/palma-mallorca-airport/index.html


FAKTA MALLORCA

Valuta: Euro

Tidsforskel: Ingen

Telefonkode: +34 

Sprog: Spansk 

Ambassade: Kristianiagade 21, 2100 København Ø, Danmark

Den danske ambassade: Carrer de la Union 2-1, pta. 19, 07001 Palma de Mallorca, Spanien

Billige flybilletter til Mallorca

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. 

Øvrigt

SpanienFlere SAS-destinationer