LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  Rejsetips Malaga

  Rejsetips Malaga

  Billige flybilletter til Malaga! Book på sas.dk!

  Malaga rejsetips

  Tænker du på at tage en tur til Malaga, kan du på denne side finde gode rejsetips til turen. Du kan bl.a. finde tips udflugter og spændende steder, der kan opleves i Malaga. Hvis du længes efter at komme til sol og varme, så book din rejse nu.

   

  Rejsetips om Malaga indsendt af vores kunder

  Herunder finder du rejsetips indsendt af vores kunder. Vi har inddelt i kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde den information, der passer bedst til dig.

  Seværdigheder

  Foruden Malaga's mange muligheder for sol- og vandbadning, er der mange udflugtsmuligheder med blot en times kørsel. Gibraltar er en oplevelse, både hvad angår natur, men også det tiltrækkende fænomen, at man pludselig befinder sig i et lille stykke af England. Der er mange muligheder for at se delfiner, både i havet, men også i det lille "SeaWorld" sydvest for Malaga. Pak familiens store kuffert og vær beredt på mange skønne oplevelser.

  Lars R.

  Tæt på Malaga, i kystbyen Benalmádena, kan man få den flotteste rovfugleopvisning at se hvis mantager tovbanen nede fra Benalmádena's Tivoli og op på toppen af bjergkammen oven over byen. Ud over en fantastisk udsigt over hele Coata del Sol får man altså i tillæg en fantastisk oplevelse og kommer tæt på såvel Kongeørn, Vandrefalk, Jagtglenter og Gribbe og mange andre forskellige rovfugle. Virkelig værd et besøg !

  B. Jensen

  Malaga-Solkysten,men der er meget andet. Baglandet rummer så meget spændende oplevelser at det næsten ikke kan beskrives,men nogle få her,og så opdager man hurtig alle de andre. I Nerja er drypstenshulerne,har selv været der 3 gange I Granada Al Hambra,har selv været er 3 gange Competa,en fantastisk Andalusisk by,været der 4 gange. Et utroligt smukt landskab øst for Mallage,især omkring Almunecar og La Herradura og Motril. God fornøjelse

  Torben B.

  Fra Malaga er bare 1 1/2 times kørsel til Cordoba, hvor hvor moskeen med kirken indeni ligger. Det er et must for alle med bare den midste historiske interesse. Den gamle by med det jødiske kvarter, de smalle gader samt tyrefængterarenaen er bare fantastisk. Tag eventuelt en overnatning og oplev stemningen om aftenen/natten.

  Jesper S.

  I det østlige Granada ligger et dejligt hulehotel i Guadix. Adressen er: Cuevas Pedro Antonio de Alarcón (Bda San Torcuato s/n, 958 66 49 86). Det er som at med virke i Ringenes Herre og være "hobit for en dag". Værelserne er tilmed dejlig kølige og meget indbydende.

  Søren B.  Kultur og museer
  Malaga - Sydspaniens hovedsæde. En storby med det hele - følelsen af Spanien, kuluren, naturen, byen og landsbyen. Byen er inddelt i mindre dele, så det føles som en lille by i en stor by. Så man kan både slappe af, være skjult for verden, så vel som feste, gå i byen og på stranden. Det er også et fantastisk godt udgangspunkt for at se hele det sydlige Spanien. Der er gode muligheder for ture ud i området både via bil og bus. Dertil så er det også godt for folk som gerne vil rejse på budget. Da byen som sådan er billig at bo og leve i - og det er billigt og nemt at komme ud og se seværdighederne i f.eks. Granada og de Hængende Haver, eller Mijas med dens æselrundfart i den lille bjerglandsby. Eller til Torremolinos hvis man er til fest og farver, eller til Marbella for en dag i luksus - se en af verdens dyreste lystbådehavne og gå en tur på den smuke strandpromenade. Og så er der jo adgangen til Middelhavet og en solskinsferie. Gå langs stranden eler på promenaden - prøve de små restaurenter, gå på de lokale markeder, eller se en rigtig tyrefægterkamp, hvis man ønsker det. Málàga er en fantastisk tur og det hele værd.

  Jane M.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik