LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  Lufthavn

  Lufthavn

  Billige flybilletter til Malaga! Book på sas.dk!

  Malaga tiltrækker hvert år tusindvis af turister, som kommer for at nyde de skønne sandstrande og det milde klima på Spaniens solkyst. Malaga lufthavn eller Malaga Costa del Sol Airport ligger kun 8 km fra Malaga City, og det er også hertil, du flyver, hvis du skal bo i en af de mange andre badebyer langs kysten. Flyv med os til Malaga, og begynd din rejse med at læse om lufthavnen her.

   

  En travl lufthavn

  Der er altid travlt i lufthavnen Malaga-Costa del Sol Airport, for lufthavnen betjener passagerer fra og til de mange byer på hele solkysten. Alligevel er stemningen afslappet. Hvis du ankommer i lidt god tid på tilbagevejen, kan du shoppe i én af de utallige butikker, eller nyde lidt tapas, en velskænket fadøl eller en kop kaffe inden afgang.

  Du finder også legeplads og områder med internetadgang, så små rejsende kan fordrive ventetiden, mens mor eller far shopper. Handicappede kan ansøge om personlig assistance til at komme rundt i lufthavnen. Dette kan ske hjemmefra via lufthavnens hjemmesiden, eller ved hjælp af en telefon i Malaga lufthavn.

   

  Transport til og fra lufthavnen i Malaga

  Hvis du vil ud at udforske det skønne andalusiske landskab, kan du leje en bil på forhånd så du er køreklar fra Malaga lufthavn. Det giver dig frihed til at komme rundt, og ofte er det også en økonomisk fordelagtig løsning. Vælg, og book bilen i ro og mag hjemmefra sofaen, så den står klar til dig, når dit fly lander. På den måde er du fri for papirarbejdet i lufthavnen. Baby- og børnesæder eller andet tilbehør kan også forudbestilles.

  Privat transfer fra lufthavnen til jeres hotel kan også bookes hjemmefra. Så henter chaufføren jer i lufthavnen og kender allerede jeres destination. Tager I en almindelig taxa, er det en god idé at spørge om en fast pris for turen.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik