LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  Fly til Malaga

  Fly til Malaga

  SAS flyver direkte til Malaga fra/via København og fra Stockholm og Oslo.

  Altid inkluderet i din flybillet til Malaga på SAS Go: 23 kg bagage, børnerabat og sædevalg.

  Det skal være nemt at flyve med os, når du vil ned og nyde solen, stranden og det romantiske byliv i Malaga. Vi har tænkt på det meste, så I rigtig kan slappe af og nyde jeres ferie. Derfor er det meste inkluderet i din flybillet, og du får en gennemskuelig pris uden skjulte merudgifter:

   

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten på SAS Go (1 stk bagage)
  • Valg af sæde er med i din pris
  • Du får op til 90 % børnerabat

   

  Du har også mulighed for at flyve med os på SAS Go Light til en ekstra lav pris! Her er indchecket bagage ikke inkluderet i prisen - men håndbagage og vores øvrige fordele følger selvfølgelig med. Flyveturen til Malaga tager kun 3 timer og tre kvarter, men vi vil gerne have, at I har det rart undervejs. Når du flyver med os, har du derfor adgang til faciliteter, der gør det nemt at nyde rejsen:

   

  • Nem online check-in hjemmefra
  • Kaffe og te – kvit og frit ombord
  • Altid et nordisk crew, der tager imod dig.

   

  Find din flyafgang og pris med det samme i booking-feltet til venstre. Hvis du foretrækker at finde dine flybilletter til Malaga på mobiltelefonen, kan du hente vores app her.

   

  Direkte fly til Malaga året rundt

  Vi flyver op til to ugentlige flyafgange fra København til Malaga. Derudover flyver vi direkte til Malaga fra Billund og Aalborg om lørdagen i perioden 20/12 2014 - 3/1 2015 samt 7/2 - 28/3 2015. Fra lufthavnen i Malaga, ”Malaga Airport” (AGP), er der kun en smuttur til Malaga by – helt nøjagtigt 8 km. Få praktiske informationer om Malaga Lufthavn (AGP)

   

  Op til 90% børnerabat!

  Når du flyver med os til Malaga, får du altid gode rabatter på dine børns flybilletter. Børn under 2 år får op til 90 % rabat på billetprisen og du kan medbringe barnevogn/klapvogn til de mindste – det er inkluderet i prisen. I aldersgruppen 2-11 år får du 25 % rabat på dit barns flybillet. Er det din første flyvetur med børn, så tag endelig fat i vores crew i lufthavnen – de er nemlig toptrænede i at tage sig ekstra godt af jer, når I er nye i luften. Få mere at vide om børnerabat og flyrejser med børn.

   

  Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus

  Som medlem af vores fordelsprogram optjener du point, hver gang du flyver med os. Et medlemskab er også din adgangsbillet til masser af fordele som f.eks eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Du kan også optjene point, når du f.eks. booker hotel og bil hos vores mange partnere, og dine point kan du med et snuptag omsætte til rabat på flyrejser og bruge til shopping i vores webshop. Husk også at tilmelde dine børn, og optjen point på deres flybilletter. Optjen point på dit fly til Malaga – tilmeld dig nemt og hurtigt her.

  Kort om Malaga

  Indbyggere: 568.479 (2013)
  Valuta: euro (EUR)
  Tidsforskel: ingen
  Telefonkode: +34
  Sprog: det officielle sprog er spansk

  Ambassade: Kristianiagade 21, 2100 København, Denmark, Tel: (+45) 35 42 47 00

  Dansk Konsulat i Malaga: Consulado Real de Dinamarca, c/Córdoba 6 404, E-29001 Málaga, Tel: (+34) 952 211 797 

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik