LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  Turistinformation

  Turistinformation

  Billige flybilletter til Madrid! Book på sas.dk!

  Madrids største turistattraktioner:

  1. Plaza Major
  2. Plaza de Tores de Las Ventas
  3. Museo Lázaro Galdiano
  4. Parque del Retiro
  5. Museo Thyssen-Bornemisza
  6. Museo ArquológicoNacional
  7. Centro de Arte Reina Sofia
  8. Palacio Real
  9. Museo Del Prado

   

  Mad i Madrid

  Selv om Madrid ikke havde haft sine mange fantastiske museer, paladser og monumenter, ville det stadig være fint at komme hertil bare for at opleve overfloden af restauranter, cafeer og barer. Madrileños bruger meget tid væk fra hjemmet sammen med familien, venner og kollegaer til frokost, tapas og middage.

  Regional mad serveres i pittoreske tabernas (lokale restauranter) og nogle af kontinentets mest elegante og kreative kulinariske steder. Uanset omgivelser og pris er man sikret velsmagende mad.

   

  Shopping i Madrid

  Spaniens fineste varer, fra sherry til havmad, har altid fundet vejen gennem landet og ind til hovedstaden. Trods øget konkurrence fra andre dele af landet, særligt ærkerivalen Barcelona, lever Madrid på denne arv. Mange produkter er castilianske basisvarer, manchego-ost, olivenolie og skindvarer, som får sin kvalitet fra de ypperlige råvarer.

  Siden 1980erne har modetøj blomstret i Madrid. Moderne modebutikker skabt af lokale designere finder man i dag rundt om i Madrids forskellige handelsområder, fra centrum til det dyre Salamanca-distrikt. Den sidste gademode finder du i Chueca-området. Der er farverige madvaremarkeder over hele byen, og i hjertet af det gamle Madrid finder du flotte specialbutikker med mad og vin.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik