LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Turistinformation

  Turistinformation

  Flyv direkte til Barcelona med SAS. Book de billige flybilletter her på sas.dk!

  Trendy, lidenskabelig og mangfoldig. Barcelona har noget for alle. Her er det fristende at danse hele natten, men du må ikke glemme også at udforske byen i dagslys.

  Seværdigheder i Barcelona

  At se Sagrada Famìlia på nært hold er en imponerende oplevelse. Antoni Gaudìs ambitiøse kirkebyggeri er en præstation af fantasifuld arkitektur og har utallige gange været skyld i kontroverser. Gaudì viede sit liv til kirken, men døde i 1926, før den var fuldført. Og fuldført er den ikke endnu. I løbet af de sidste 80 år har billedhuggere og arkitekter givet deres bidrag til Gaudìs vision. Nu finansieres det af mere end en million besøgende hvert år og forventes at stå helt færdig i 2030. Er du til kunst, skal du huske at se værkerne fra de store kunstnere Picasso og Mirò. Nord for Placa de Catalunya er det en helt anden arkitektur. Her finder du brede avenuer med elegante butikker på rad og række. La Rambla er den brede gågade midt i Barcelona. Her er der altid travlt. Det vrimler med aviskiosker, boder med burfugle og blomster, tarotlæsere, musikanter og mimekunstnere. Find en plads på en af de mange cafeer og se på folkelivet. Tag en spadseretur i det gotiske kvarter og se på menneskene i det ægte Barcelona. Sving nedenom havet og se solen skinne i de salte bølger.

  Shopping

  Da Barcelona er en by med ulastelig stil, finder du det bedste af katalansk, spansk og international formgivning. Den som er på jagt efter modetøj bør begynde en rundtur i Passeig de Gràcia. Her findes det vigtigste handelsområde, og det er her, at folk kigger i de velkendte mode- og designbutikker. Her finder du også mange gamle interessante butikker f.eks. bagerier, urtespecialister og apoteker.

  Mad

  Det er normalt at spise ude i Catalonien, og det er desuden en af glæderne ved livet der. Katalanerne er stolte af deres regionale køkken, og det forventes, at der serveres god mad. Tapas er vel den spanske mad, som vi kender bedst, men den spanske menu har meget mere at byde på. En virkelig god tapasbar og samtidig verdens bedste bar for Cava, den spanske mousserende vin, er El Xampanyet (Carrer de Montcada 22).

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik