LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Seværdigheder

  Seværdigheder

  Book billige flybilletter til Barcelona

  En rigtig god måde at få en smagsprøve på alt det, Barcelona har at byde på, er at hoppe på en af de mange sightseeingbusser, der kører rundt mellem alle topseværdighederne. En tur med bus rundt i byen, kan selvfølgelig ikke stå alene, hvis du vil opleve det ægte Barcelona. Men fordelen ved sightseeing er, at du hurtigt får dannet dig et indtryk af byen og får en bedre idé om, hvad du vil bruge mere tid på at udforske.

  Her har vi samlet 3 seværdigheder i Barcelona, du ikke må gå glip af. Så springer du busturen over, eller skal du udvælge dig et par stop på turen, er det i hvert fald værd at kigge forbi de 3 følgende seværdigheder.

  Tre seværdigheder du ikke må gå glip af:

  Parc Güell – en eventyrlig park uden sidestykke 

  Hvornår har du sidst gået rundt i en eventyrlig verden med huse og skulpturer i alverdens farver og former, som mest af alt minder om en fascinerende filmkulisse? Parken Parc Güell er intet mindre end dét, og her kan du nemt bruge et par timer og lade dig tryllebinde af den kreativitet og nytænkning, der ligger bag området.

  Den unikke park er designet af den verdensberømte spanske arkitekt Antoni Gaudi mellem 1900 og 1914. Den er udført i en radikal art nouveau-stil, og intet andet sted i verden byder på den karakteristiske art nouveau-arkitektur som i Barcelona. Du finder stilen flere steder i byen på alt fra havelåger, postkasser og dørhåndtag. Så hold øjnene åbne, og nyd de mange fine detaljer, du også kan finde overalt i byen. 

  Stadionbesøg på det gigantiske Camp Nou

  Lad os slå det fast med det samme: Du behøver ikke at være fodboldfan for at få noget ud af dit besøg på Camp Nou. For det er intet mindre end gigantisk, og dimensionerne er i sig selv en oplevelse. Faktisk kan der sidde næsten 100.000 på tribunerne! Så snup endelig en tur med familien eller vennerne derind, hvis de foreslår det.

  Er du fan derimod, er stadionet en katedral, hvor nogle af fodboldens flotteste, mest nervepirrende og intense kampe er blevet spillet. Og så er det jo også her, en af de bedste fodboldspillere gennem tiderne har hjemmebane. Vi tænker naturligvis på Lionel Messi, der kamp efter kamp viser, hvor fortryllende flot fodbold kan spilles.

  Besøg Spaniens kunst ikon Picasso

  Picasso er ikke bare en af Spaniens mest kendte kunstmalere, han er også en af verdens mest anerkendte kunstnere. Sine værker skabte han i begyndelsen af 1900-tallet, og han var med til at skabe og etablere kunstretningen, der hedder kubisme. Farvekontraster og delvist abstrakte motiver sat sammen af kantede former er typisk for retningen.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik