LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  Flyv direkte til Barcelona med SAS. Book de billige flybilletter her på sas.dk!

  Barcelona rejsetips

  Hvis du tænker på at tage en tur til Barcelona, kan du på denne side finde gode rejsetips til turen. Du kan bl.a. finde restauranter med spanske specialiteter og tips til, hvordan du kan kombinere en storby ferie med sol og strand. Hvis du længes efter at komme ud at opleve en masse ting, så book din rejse til Barcelona nu.

   

  Rejsetips om Barcelona

  Herunder finder du rejsetips indsendt af vores kunder. Vi har inddelt i kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde den information, der passer bedst til dig.

  Seværdigheder

  Barcelona er et af de steder jeg blev totalt forelsket i. eks.: La Sagrada Familia og Gaudi's bygninger er helt unikke og smukke. Det var også sjovt at danse med i deres kataloniske dans foran den store kirke. Jo, det er en tur at tage.

  Elisabeth B.

  Hel fantastisk by, hvor du kan kombinerer smuk arkitektur, skøn og billig mad samt ikke mindst sport i verdensklasse.

  Mads H.

  Gå ikke glip af en tur i tårnet på Sagra De Famiglia, den stadig ikke afsluttede kirke tegnet af Gaudi. For børnene er en tur på Mont Juich en oplevelse værd. Masser af legepladser, vandpjaskeri og den flotteste udsigt.

  Kaja S.

  Gaudi's PARK - Park Grüell er et besøg værd, da den er meget speciel og meget smuk.

  Pia A.

  Se Barcelona fra oven! Gå op på Montjuic og tag svævebanen ned til havnen, mens du hviler fødderne.

  Anne H.

  Læs "Havets Katedral" og besøg den smukke middelalderkatedral fra 1300-tallet, Santa María del Mar, der ligger i bydelen La Ribera. Hvis ikke temperaturen i kirken er kølig, så gå ned og tag en dukkert på Barceloneta-stranden.

  Andreas S.

  Absolut must see: Park Güell og La Sagrada Familia.

  Lara Ø.

  La Sagrada Familia er helt sikkert et besøg værd. De startede opførelsen af denne fantastiske kirke i 1884 og er ikke færdige endnu, lyder måske som typiske spanske håndværkere, der holder lidt for meget siesta, men når man ser det detaljeret bygningsværk, forstår man hvorfor. Kirken har 8 kæmpe tårne på over 100 meter pr. stk. og selvom du bruger en hel dag ved Kirken, vil du stadig ikke have fanget alle de små detaljer. Det er utroligt nemt at komme til La Sagrada Familia da metroen stopper lige ved Kirken.

  Jacob F.

  Besøg den ufuldendte kirke, det er en helt speciel oplevelse, giv jer rigtig god tid.

  Tove C.

  Når I alligevel er I Barcelona, skulle I tage toget/leje en bil og køre til Valencia, ca 2½ time og opleve Ciudad de las Artes y las Ciencias - et arkitektonisk vidunder af den spanske arkitekt Calatravas. Der er aktiviteter i stor stil for både voksne og børn. I Barcelona kunne I også være lidt gode ved Jer selv og spise på restaurant EVO - dyrt men ud over al normalitet

  Leif H.

  Vil du ligge på en lille, intim strand tæt på Barcelona med nogle højst usædvanlige standhuse som baggrund? Tag toget til Garraf og få en gammeldags strandoplevelse!

  Katja H.

  Barcelona er en helt fantastisk by med en fantatisk variation af arkitektur. Men arkitekten Gaudis værker er helt unikke. Katedralen Sagrada Familia og Parc Güell er nok noget af det mest unikke. En slentretur på la Rambla skal også opleves, men lav også afstikkere til de forskellige kvarterer på begge sider af Rablaen og oplev forskelligheden af disse.

  Anita J.

  Parc Guell som er en utrolig flot og meget original opbygget park som ligger højt med udsigt over byen.Når man går rundt i parken støder man hele tiden på noget nyt og meget specielt, så man virkelig bliver udfordret på hvordan man ser på verden,og hvad en genial arkitekt kan finde på.

  Ib C.

  Ved besøg i Barcelona er La Sagrada Familia et absolut must - men husk besøg i tårnene (ved den bagerste indgang kan man ofte komme op uden megen ventetid!) -og Gaudi-museet i kælderen er også vigtigt.

  Peter V.

  Maria de la mar og bogen "Havets Katedral" og barcelona i tiden hvor katedralen blev opført kan begge anbefales - specielt kombinationen, hvor man færdes i bario gotico.

  Frode F.

  Bo på amrey diagonal. her er der udsigt til La Sagrada Familia. Her går du på den længste Rambla i Barcelona. Tag med bus 7 og kom til Ramblaen. Besøg en baskisk tapas-bar "Iraki". Gå på Pla. del Pi og nyd en kop kaffe. Øl drikkes på "Kasparo" en australsk bar i universitetsområdet v. pl. Catalunia.

  Jette A.

  Barcalona er absolut en rejse værd, Picasso Museum - Gaudi bygningen der aldrig bliver færdigbygget med alle de små mosaiksten - Camp Nou flot flot stadion, hvor Laudrup har spillet mange fodboldkampe. Har fået fortalt, at i Barcelona får man medlemsskab til FC Barcalona i dåbsgave. Ramblaen - smuk og anderledes gågade. Barcalona er en rejse værd.

  Yrsa M.

  Hvis man bliver træt af alle menneskerne i Barcelona, kan jeg varmt anbefale følgende... Lej en bil, og kør tidligt til det nærliggende kloster Montserrat, der ligger på toppen af et bjerg. Udover muligheden for selv at køre op til klosterest, kan man også vælge at benytte en gammel svævebane eller en moderne togbane. Klosteret selv er utroligt smukt og gennemført, og udsigten fra toppen er spektakulær. Der er vist også mulighed for at tage et direkte tog fra Barcelona til svævebanen. Hvis man er til lidt længere ture, kan man med fordel tage en tur til Andorra i Pyrenæerne. Det er simpelthen et fantastisk lille land. Folk er flinke, og byen selv er meget seværdig, idet den er delvist bygget op af en bjergside. Der er desuden gode muligheder for shopping til meget fornuftige priser. Køreturen fra Barcelona til Andorra tager ca. 2½ time, og går ad motorvej igennem et bjergrigt område. Meget smukt.

  Rasmus S.

  Kirken Santa Maria del Mar ligger midt i den gamle bydel i Barcelona omgivet at smalle, brostensbelagte stræder og små pladser fyldt med tapasrestauranter og caféer. Et besøg i Santa Maria del Mar sender beskueren direkte tilbage i Middelalderen og man efterlades med en enorm beundring for deres evner til at bygge så fantastisk arkitektur under så primitive forhold. Det kan anbefales at læse bogen "Havets katedral" en historisk roman, som omhandler netop Santa Maria del Mar og byggeriet heraf. Fantastisk (også for børn)!

  Signe C.  Kultur og museer

  Tag SAS-flyet til Barcelona, lej en bil og kør nordpå langs kysten (eller så tæt du kan komme på den) til cadaqués. Her er verdens ende. En fantastisk by, som ikke er ødelagt af nybyggeri og store hotelkomplekser. Salvadore Dali boede i en lille fiskerby ved siden af, og når man nu er der, så benyt lejligheden til at opleve Dali: Dels hans eget dejlige hus i Portligat, hans tantastiske "teater" i Figueres og konens vidunderlige "slot" Puból. Dette kan gøres i løbet af nogle dage - 1 dag er for meget - man bliver "fyldt op", for det er HELT enestående oplevelser man får.

  Jeanette O.

  Barcelona fyldt med kultur og atmosfære. Hvis man bevæger sig lidt væk fra ramblaen kan man endda få en original spansk atmosfære. Prøv Rambla del Raval hvor stemningen er i top, lokal og priserne på restauranter er væsentligt lavere end ramblaen. Trumfenn er at tage toget fra Barcelona ca. 1,5 time nordpå til Figueres, hvor Dali museet ligger. Fantastisk oplevelse.

  Mikkel B.

  Husk altid at se Gaudi når du skal til Barcelona. Husk solbriller hertil.

  Safija I.

  Byen som har alt. Har et veludviklet metronet som dækker hele byen. Et sikkert hit.

  Simon L.

  Ramlaen er spændende - ligeledes "Den ufuldendte Kirke" er også spændende. MEN der findes rigtigt mange museer i byen - se Salvador Dali, Picasso, Voksmuseet, Skibsmuseet. Herudover er der en fantastisk havn samt spændende parker. Gaudi har været byens store arkitekt.

  Erik L.

  I hjertet af den gamle bydel i Barcelona ligger en unik perle. Den ligger lige for vore fødder og næsten ingen ser den, fordi man som regel er i Barcelona for at se Ramblaen og Gaudis værker. MEN, se nedad. Opdag den fantastiske og meget omfattende udgravning af det ældste Barcelona. Det er overvældende og meget gennemført. INFO: Museu d'Història de la Ciutat Address: Pça del Rei Area: Gothic Quarter Metro: L3 (Catalunya, Liceu) - L4 (Jaume I L1 (Catalunya) Opening Days and Hours: Tuesday to Saturday: 10 am to 7 pm Sunday: 10 am to 3 pm Closed on: Mondays Price: € 4.00 Free Admission: 1st Saturday afternoon of each month Groups: 10 + persons // Price: € 3.00

  Irene O.

  Tag turen til Barcelona, nyd Sgrada Familia, storslået, se Gaudis huse og når fødderne bliver for ømme så gå ned til middelhavet og nyd et par timer der inden du gør klar til aftensmaden på strandpromenaden...

  Palle G.

  Der findes næsten ikke noget flottere kulturliv andre steder - i Barcelona er der alt. Bare at gå op og ned ad gaderne og se på bygningerne lavet af Gaudi - gå i operaen - besøg museerne - gå igennem Ramblaen og se på folk og kunstnere eller ta til vandet. Madkultur er der naturligvis også masser af - og mest af alt alle de små barer hvor man lærer at spise alle mulige slags fisk og drikke champagne til. Prøv det!

  Kaja P.

   

  Bo så tæt på Ramblaen som muligt og gå ikke glip af den levevis og kultur som foregår døgnet rundt på denne særegne plads. Man føler sig hensat til det sydamerikanske. alle typer af mennesker indtager Ramblaen døgnet rundt. det skal opleves.

  Anita G.

  Planlæg besøg på museer, og start tidligt om morgenen og vær på første hold, da Barcelona er utroligt besøgt. Tag turistrundtur med bus og hop af, dette er den billigste transport samtidigt med man får set noget undervejs.

  Steen S.

  Når man besøger Barcelona er det en god ide at besøge "Barcelonettaen" som er en museumsby med huse der er typiske fra alle egne af Spanien. Man kan komme derop med en tovbane fra havnen

  Ole H.  Mad & natteliv

  Hovedgaden, Ramblaen i Barelona, har mange spændende muligheder for at nyde den lokale Tapaz, der er en mad mæssig oplevelse, som du ikke må snyde dig selv.

  Flemming K.

  The Barcelona Barri Gotic area is also known as the Gothic Quarter and is the area in which the old town of Barcelona is situated. The streets vary considerably in style but the old quarter is generally characterized by narrow cobbled streets with tall old buildings. This is an exciting area, both daytime and by night. One thing you should be aware of during the night is that thief's may occur when you are getting closer to the La Rambla. But else, this is a great area with small restaurants with good food, and nice cosy bars etc. Picasso lived and worked in Barri Gotic from 1895 to 1904 and Joan Miró was born and lived here during his youth. Barri Gotic is situated on the right hand side (West) of the La Rambla And our experience DO NOT EAT AT THE LA RAMBLA, here the food is expensive and poor. We ordered once, and we got served a frozen pizza which was not done yet.

  Andreas L.

  Besøg Restaurant Gaucho C/Aragò 235, Barcelona. Det er en Argentinsk Restaurant, hvor man får de bedste bøffer af Argntinsk oksekød, oven i købet til meget favorable priser. Man kan ev. bestille bord i forvejen på tlf. +34 932 720 059 da der hurtigt bliver optaget. "Gaucho" betyder kvægdriver, hvilket er jort me omhu at dømme efter kødet ;-) Desuden fås også de bedste møre kyllngbryst hvis man ikke er til oksekød.

  Birgit R.

  En lille restaurant som hedder Crema Canela ved Plaza Reial serverer byens bedste og billigste frokost.

  Jørgen T.

  Fantastisk jazz cool bar - næsten ingen plads, lang mahognibar og gamle rutinerede bartendere der aldrig smiler - drinks er en alvorlig sag! ingen mojitoer her, men klassiske drinks fra før man puttede blade i alt. Bar Gimlet på Calle Rec i El Born kvateret.

  Ann Colleen N.

  Ca. 60 km NV for Barelona - i Girona - ligger en fantastisk restaurant "El Celler de Can Rocca" (** i Michelin). Vi spiste der i 2008 - 4 personer - 5 retter (+ligeså mange appetizers) med Cava, vin, vand og Brandy - for lige godt Dkr. 3.000,- i alt. Det er billigt! Vi taler stadig tit om den fantastiske aften med fantastisk service og sublime madoplevelser. Som bekræftelse på kvaliteten, er stedet netop i disse dage blevet kåret til Verdens 5. bedste restaurant!! Gør det! Men der skal bestilles bord i god tid.

  Erik S.

  I Barcelona må ingen undvære Barcelonetta med kanon strand med de lokale, fine madsteder lige ved strand og et udpræget interessant natteliv særlig for unge. Og ikke mindst : der er mulighed for at bo i området. Det skal bare opleves ! Den gamle bydel ligger meget tæt ved med endnu flere madsteder og natteliv. Ciutat Vella

  Anders H.

  For enden af Ramblaen ved havnen i Barcelona ligger en af verdens bedste og mest charmerende fiskererauranter: SIETE POTES. Lokalerne er store, smukke kakkelbeklædte haller, og som aperitif nydes naturligvis et glas knastør sherry. Adressen er: Passeig d'Isabell 14, 08003 Barcelona, Spain Tlf.: +34 933 193 033

  Henning J.

  Er man til vegetarkost, ligger der nogle fantastiske vegetarrestauranter i den gamle del af Barcelona, på begge sider af Ramblaen. Jeg er ikke selv vegetar, men maden var så god og indbydende at jeg sammen med min kæreste vel spiste der en 5-8 aftener i løbet af 14 dage, idet der var masser at vælge imellem, og så er det jo ikke et minus at betjeningen er utrolig venlig og priserne meget rimelige, så alle kan være med. Mange ældre turister gik desværre (for dem) forbi, måske fordi det ser meget ungdommelig og lidt flippet ud ude fra, men lad dig endelig ikke forlede af det, så går du glip af velsmagende mad og sød og imødekommende betjening.

  Dorthe W.

  Et rigtig godt og central spisested, når man har lyst til at prøve en lang række af Spaniens delikatesser i form af Tapas, er den lille restaurant Taller De Tapas beliggende på Pl. Sant osep Oriol, 9 (Pl. del Pi). Et eftertragtet sted:-)

  Anne H.

  Tag til Spanien og nyd noget Tapas - det er bare rigtig godt

  Vita R.

  Første gang jeg oplevede Barcelona, det var på studietur med gymnasie-klassen. Og det var rent ud sagt en KLASSE-tur! Barcelona har alt, hvad hjertet begærer - både for store og små: La Rambla med alverdens sjove ting og sager, og folk der laver såkaldte "skulpturer", masser af seværdigheder (Gaudi, OL-byen, museer osv.). Derudover er det fantastisk smukt at opholde sig ved havnen, hvor der er masser af liv og glade dage! Der findes lidt diskoteker for de unge, og der findes hyggelige fiskerestauranter for de lidt ældre, som ikke er til det vilde byliv. Alt i alt, så er Catalaniens hovedstad bestemt et besøg værd. Tøv ikke ét sekund - en forlænget weekend til denne storby er et must i ens liv! Jeg var der, så og sejrede, så mit hjerte dansede af glæde...

  Danny A.  Shopping

  Køb en "Less is More" t-shirt i Mies Van der Rohes Pavillion... nok det smukkeste minimalistisk bygning i verden.

  Andrew H.

  Springfield er et spansk tøj mærke man ikke må gå glip af

  Jan I.

  Når du oplever Barcelona er det næsten en bibelsk synd ikke at gå omkring den store markedshal, der ligger et stykke nede af Ramblaen (på højre hånd når man går ned mod havnen). Kom omkring middagstd og husk en taske, nogle vinglas, to sæt bestik og service og nogle kontanter. Så kan du købe dig vin, mad og snacks i rå mængder - og i ufatteligt udvalg som du kan tage med ned på havnen og nyde i skyggen et sted!

  Morten H.

  Hvis du har set det meste af Barcelona, og trænger til at komme lidt væk, så hop på toget til Sitges. Sitges er en skøn lille badeby kun 35 min. syd for Barcelona. I Sitges finder du små hyggelige snævre gader med gode og spændende butikker - ligesom du finder et bredt og yderst godt sortiment af restauranter, barer og caféer. I bynes butikker kan du isæt gøre et godt kup ved køb af sko, solbriller, tøj og tasker. Sitges byder desuden på nogle af kystens bedste strande, så tag taske med badetøj med. Der er mulighed for at vaske sig i lukkede brusekabiner. Langs vandet løber en skøn, lang promenade, hvor du kan nyde et glas eller et godt måltid, mens du ser solen gå ned. Om aftenen åbner byens mange barer og diskoteker - så for den danselystne er her også masser at komme efter. Det er let at komme til Sitges - og turen bringer dig med hurtig-tog ned langs den spanske kyst. Toget kører fra de største stationer i Barcelona og 3. gange i timen.

  Simon V.  Rejs med børn

  CosmoCaixa - barcelona's svar på experimentariet i kbh. Billigt og meget for børn inkl. en hel regnskov. Godt kafeteria med god og billig mad. Address : C/ Teodor Roviralta, 55 City : Barcelona Area : Barceloneta Opening hours : Tuesday to Saturday from 10:00am to 8:00pm. Closed on Mondays. Phone : 93 212 6050 Metro/Bus : Avda. Tibidabo

  Erland K.

  Barcelona i efterårsferien er stadig en sommer-badeferie med sol, strand og varmt badevand. Og det udover bl.a. Gaudi, Miro og Dali, som vækker i højeste grad også børns interesse!

  Frederic C.

  Anbefaler Barcelona fordi at byen byder på alt hvad der skal til en familie, gode strande, masser af aktiviteter for børn og som en ekstra gevinst også til de større børn og de voksne

  Hardy P.  Andet

  I Barcelona skal man sørge for at komme til at bo i een af sidegaderne til Las Ramblas. På den måde får man nattero og er samtidig lige der hvor det hele foregår.

  Ole John N.

  Kombiner by og strandferie ved at bo i Barceloneta! Spis på restauranter i udkanten af byen fx. Flamant - bedre service, mere spansk og lavere priser

  Lotte S.

  Hotelvalg: Vi boede i 2008 på Hotel Cathedral (ved katedraleni den gamle bydel) og det var den bedste storby-oplevelse vi nogensinde har haft. Super lækkert designhotel med det mest venlig og opmærksomme personale. Koster det samme som 3-stjernede hoteller, men var klart 4-5 værd. Super tagterasse med liggestole og pool. Gå-afstand til Rambla, havn, og med belliggenhed med i lativerkvarteret bliver det vist ikke bedre i Barcelona!

  Kim R.

  Når man rejser til Barcelona er fodbold en oplevelse, man bliver nød til at have med.

  Inge B.

  Barcelona - har bare det HELE: nemlig mange kulturelle oplevelser, et sandt orgie af store og små butikker, fantastiske gourmetoplevelser og en dejlig strand lige midt i byen. Uden for byen skulle også være fantastisk nåede ikke at opleve dette - men må gøre det næste gang

  Anne-Grete M.

  Når du besøger Barcelona, skal du være forberedt på, bustrafikken ofte er i strejke. Ja selv turistbusserne strejkede sidste forår, da vi var der. Benyt toget rundt. Det er både billigt og hurtigt. Køb billet til en hel dag, så får du virkelig set noget. De kører hele tiden.

  Vinnie N.

  Barcelona er også fantastiske kulturtilbud: Miro, Picasso mv. ikke at forglemme Gaudi med Sagrada Familia kirken og hans Park Güell i den nordlige ende af byen. Skal du finde rundt er det rigtig smart at skaffe sig et kort over TMB busruterne . Det fås bl.a. på Turist office under jorden på Plaça de Catalunya, eller på metrostationerne Sants (station for tog fra lufthavnen) og Plaza Universidad. Fri transport med et Barcelona Pass ellers 1,10 Euro for billet. God tur!

  Jørn Z.

  En storby med masser kulturliv, strand og shopping En by fyldt med oplevelser for enhver smag

  Tom H.

  Nyd en god fodboldkamp - altid spændende eller en god håndboldkamp med danske spillere på Barcelonas hold. Efter kampene nyder man en kold øl eller vin på The Rampla

  Flemming D.

  Efter selv at have testet Rom, London, Paris, Amsterdam, Lissabon og Berlin er jeg overbevist om at Barcelona har det hele: God mad, lækre vine, herligt klima, en masse, fordelagtige, shoppingtilbud......men vigtigst af alt: En fantastisk afslappet by at besøge!!!

  Claus J.

  geocaching er en sport for hele familien, hvor man ved hjælp af en GPS-modtager(mobiltlf) kan finde "skatte" over hele verden. Alene i Danmark er der lige nu gemt 9246 skatte - eller "cacher" som de kaldes kombiner en skøn tur til Barcelona med shopping, strand og skattejagt rigtig god tur

  Charlotte D.

  Ca. 85 km øst for Barcelona ligger El port de la Selva- Barcelonesernes foretrukne sommerhus område. God strand, stemning og perfekt med børn.

  Maja H.

  Besøg den olympiske by i Barcelona og tag en tur på stranden før du nyder en af bydelens cafeer eler restauranter. Der er et dejligt liv og en herlig atmosfære

  Lotta K.

  Barcelona er bare en skøn allround storby - der er skønne madoplevelser, teater, seværdigheder af de betagelige, tidlligere OL by, og så er der gode strande lige uden for byen. Det er kun et spørgsmål om "hvad er du til ...."

  Erik B.

  Rejs ned og se Barcelona spille en hjemmekamp, det er en oplevelse for livet ....

  Jan M.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik