LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Lufthavn

  Lufthavn

  Flyv direkte til Barcelona med SAS. Book de billige flybilletter her på sas.dk!

  Lufthavnen i Barcelona, ”Aeropuerto de Barcelona-El Prat” eller ”Barcelona-El Prat Airport”, ligger ca. 13 km sydvest for storbyens centrum. Forkortelsen for lufthavnen er BCN, og med mere end 30 millioner rejsende hvert år, er det den mest travle lufthavn i Barcelona. Det er også den lufthavn, der ligger tættest på Barcelonas centrum.

   

  Terminalerne - et godt tip

  I alt 2 terminaler består lufthavnen af, hvor Terminal 2 har tre separate bygninger, der hedder T2A, T2B og T2C. Det tager kun ca. 5 minutter at komme fra den ene bygning til den anden, men skal du fra den ene terminal til den anden, er der 4 km, og derfor skal du med bus.

   

  Vigtig information: Så lang tid tager det at komme fra T1 til T2

  Et rigtig godt tip er i god tid at finde ud af, hvilken terminal du skal flyve fra, så du er i den rigtige terminal til tiden. Det kan nemlig tage op til en halv time at komme fra den ene terminal til den anden. Der kører en bus mellem terminalerne, og turen tager mellem 10 og 15 minutter. Der kan være lidt ventetid ved busserne, så for at være på den sikre side anbefaler vi, at du sætter god tid af til turen.

   

  Masser af muligheder for shopping

  En god lufthavn har masser af muligheder for shopping – og Barcelona-lufthavnen er ingen undtagelse. Både Terminal 1 og Terminal 2 byder på et hav af butikker, hvor du kan shoppe alt fra tøj, vin, chokolade, CDer, bøger og elektronik til legetøj, og souvenirs. Foruden naturligvis taxfree varer. Hvis maven rumler, og ganen er tør, er der heller aldrig langt til en café, restaurant eller bar i Barcelonas lufthavn.

   

  Sådan kommer du fra lufthavnen til byen

  Der er gode forbindelser fra lufthavnen ind til byen, og du kan tage både tog, bus og taxa. Husk også, at du har mulighed for at leje en bil hjemmefra, som står klar til dig, når du ankommer til lufthavnen. Vi samarbejder med en lang række af de største biludlejningsfirmaer som Hertz og Avis, og det betyder, at du kan leje en bil til en god pris. Så hvis du har tænkt på at udforske Barcelonas omegn under ferien, er billeje måske den helt rigtige transportløsning.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik