LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Guide

  Guide

  Flyv direkte til Barcelona med SAS. Book de billige flybilletter her på sas.dk!

  Barcelona er storbyen ved stranden, der giver dig en unik mulighed for at kombinere storbyferie med badeferie – alt sammen i en af Europas mest interessante metropoler. Dramatisk tango, eventyrlig arkitektur i verdensklasse og autentisk tapas er bare nogle af de specialiteter, byen har at byde på.

  Men byen er meget mere end de klassiske seværdigheder og den traditionelle (og udsøgte!) mad. Her får du en guide til, hvordan du kan opleve Barcelona på en ny måde

   

  Smuk dagstur: Besøg bjergdalen nordvest for Barcelona

  Ikke langt fra Barcelona ligger bjergdalen Vall de Núria, og den er omgivet af høje tinder, der sender tankerne hen på pyrenæisk skønhed og vildskab. I dalen ligger den 2913 m høje tinde Puigmal og ”byder op til dans”, og er du til aktiv ferie, eller vil du opleve Barcelonas omegn, er det oplagt at snøre trekkingskoene og vandre op til toppen og nyde den imponerende udsigt.

  Det tager mellem 3-4 timer at besejre Puigmal, så husk madpakken og drikkedunken. Du kan både hoppe på toget eller tage en bus til bjergdalen – det tager ca. 4 timer at komme dertil, men så har du også allerede oplevet oplandet og naturen uden for storbyen.

   

  Eftermiddag under palmer på stranden - aften på stemningsfuld retrobar

  Hvem siger storbyferie altid skal være lig med museer, shopping og sightseeing? Når du besøger Barcelona, har du rig mulighed for at komme ned i tempo og nyde eftermiddagen i sandet ved det azurblå Middelhav. Så pak en god bog eller et par blade, og læg dig til rette på håndklædet.

  Stranden Barceloneta er et godt strandvalg. Både lokale og turister er vilde med den, og når sulten melder sig, er der ikke langt til restauranter, der serverer lækre fiskeretter og selvfølgelig tapas.

  Når dagen går på hæld, kan du nemt finde en bar ved stranden, men hvorfor ikke opsøge et par af de hyggelige retrobarer med autentisk stemning? Kig bl.a. forbi Dry Martini Club i Carrer d’ Aribau 162 i bydelen Eixample. Her finder du et fascinerende mix af retrostil og old school country club med bløde sofaer i velour og læder, mørke træpaneler og musik fra grammofonplader. Og dine cocktails? De bliver såmænd serveret af ældre gentlemen i flotte smokinger.

   

  Alternativ sightseeing - på cykel med guide

  I Barcelona har du mulighed for at blive guidet rundt og se byen fra en cykel. Sightseeing behøver nemlig ikke kun at foregå med bil eller bus. På turene følges du med en guide, og I kører rundt i små grupper og gør holdt ved en række af de seværdigheder, du ikke må gå glip af i Barcelona.

  Siden OL blev afholdt i Barcelona i 1992, har byen fået hele 120 km cykelstier, så du kan være helt tryg ved at bevæge dig rundt i byen på to hjul. Se hvilke ruter du kan cykle sammen med en guide i Barcelona.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik