LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fodbold

  Fodbold

  Flyv direkte til Barcelona med SAS. Book de billige flybilletter her på sas.dk!

  Er det blevet tid til tryllebindende fodbold i absolut verdensklasse? Til at skifte fjernsynet ud med the real thing? Flyturen til FC Barcelonas hjemby tager kun lige under tre timer, så hvis kampbilletten er hjemme, er det ingen sag at komme frem til en af fodboldens hovedstæder.

   

  Få FC Barcelonas græs under fodsålerne

  Går turen til Barcelona for at se fodbold, skal du ikke snyde dig selv for et besøg i hverken den officielle merchandise store eller det top moderne oplevelsescenter, der tager dig gennem klubbens historie og lader dig tage turen ned gennem spillertunnelen og se banen fra sidelinjen.

  Oplevelsescentret er også et interaktivt museum, hvor du bl.a. kan se de største drømmemål gennem tiden på storskærm. Også lyden af det altoverdøvende brøl, der møder spillerne, når de træder ind på banen, kan du få at mærke på egen krop fra højtalere inde i centret. Afslut turen med et besøg i den 2-etagers store merchandise store, hvor du bl.a. kan få printet dit navn på en af de legendariske rød- og blåstribede spillertrøjer. Kig forbi FC Barcelonas hjemmeside, og få mere at vide om oplevelsescenteret samt information om entré m.m.

   

  Facts: Rart at vide om den farverige og sprudlende storby

  Barcelona ligger i det nordøstlige Spanien og har sin helt egen kulturelle identitet. Byen er nemlig hovedstad i den delvist selvstændige region Catalonien, som arbejder for at opnå en endnu højere grad af selvstyre. Lige nu bestemmer regionens parlament selv i sager om bl.a. kultur, miljø og transport, men når det kommer til ting som uddannelse og juridiske forhold, er Catalonien underlagt resten af Spanien.

   

  Barcelona er en gul- og rødstribet by

  Hvis du ser en overvægt af gul- og rødstribede flag, er det, fordi man i Barcelona naturligvis også flager med eget flag – det catalonske flag. De vandrette striber er symbolet på egnens selvstændighed, og for rigtig mange indbyggere i Barcelona og resten af Catalonien er flaget forbundet med en god portion stolthed.

   

  Mere end dobbelt så stor som København - og med helt eget sprog

  Med sine mere end 1,6 millioner indbyggere er Barcelona mere end dobbelt så stor som vores egen København. Indbyggertallet gør byen til Spaniens andenstørste by – kun overgået af Madrid med mere end 3,5 millioner indbyggere. Det officielle sprog i Spanien er spansk, men også på sprogområdet adskiller Barcelona-området sig fra resten af landet. I Barcelona er det absolut mest dominerende tungemål spansk, men dit øre kan også fange det særegne catalanske sprog. Faktisk bliver sproget også talt i andre lande, og mere end 11 millioner mennesker taler sproget. Både i Frankrig, Andorra og Italien kan du støde på sproget.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik