LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly

  Fly

  SAS flyver direkte til Barcelona fra/via København og fra Stockholm og Oslo.

  Altid inkluderet i din flybillet til Barcelona på SAS Go: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere…

  Det tager knap 3 timer at flyve til Barcelona fra København, og selvom turen er kort, skal du have det godt, når du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te om bord, og dagens avis kan du downloade i SAS'app helt op til 22 timer før afgang– alt sammen uden ekstra betaling, naturligvis.

  Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Barcelona. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele: 

  •    23 kg bagage inkluderet på SAS Go (1 stk bagage)
  •    Sædevalg er med i prisen
  •    Online check-in
  •    Kaffe, te og dagens avis i SAS-app
  •    Op til 90 % børnerabat

  Du har også mulighed for at flyve med os på SAS Go Light. Her er indchecket bagage ikke inkluderet i prisen - men håndbagage og vores øvrige fordele følger selvfølgelig med.

  Find din flyafgang og pris med det samme i booking-feltet til venstre, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Barcelona direkte på mobilen.  Helt op til 5 daglige flyafgange til Barcelona Lufthavn

  Vi flyver til El Prat-lufthavnen i Barcelona (BCN) både morgen, middag, eftermiddag og aften, så du altid kan finde et fly, der passer ind i dine Barcelona-planer.

  Vælg mellem op til hele 5 daglige afgange til ”Barcelona Airport El Prat” (BCN), som er den lufthavn, der ligger tættest på Barcelona by.

  Få praktiske informationer om Barcelona lufthavn.  Billige flybilletter til Barcelona – book i god tid og spar penge

  Du kan sagtens rejse billigt til Cataloniens hovedstad med os. Alt, du skal gøre, er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingrene i flybilletterne til de bedste priser.

  Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

  Vild med tilbud (hvem er ikke det!)? Se alle vores aktuelle tilbud på fly til Barcelona her.  Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus


  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

  Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping.

  Optjen point på din tur til Barcelona – tilmeld dig EuroBonus gratis. 

   

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik