LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Transport

  Transport

  Flyv direkte til Alicante med SAS. Book de billige flybilletter her på sas.dk!

  Bus og taxa

  Når du skal fra lufthavnen og ind til Alicante, skal du tage bybussen C-6. Bussen har stoppested foran ankomsthallen, så det er let at finde den, når du først er ankommet til lufthavnen. Det tager omkring 40 minutter at komme ind til Alicante centrum med bus, og bussen har afgang fra lufthavnen ca. hvert 40. minut i dagtimerne. Turen koster ca. € 1,50.

  Tager du en taxa, kommer du nemt og hurtigt ind til Alicante by. Taxaerne holder nemlig også lige uden for ankomsthallen, og det tager kun ca. 15-20 minutter at køre fra lufthavnen ind til byen. Du skal af med ca. € 20-22 for at komme ind til Alicante centrum med taxa.

   

  Biludlejning i Alicante Lufthavn

  Vil du have optimale muligheder for at udforske området omkring Alicante, er det en god idé at leje en bil hjemmefra – så står den nemlig klar til dig, når du lander på Spaniens østkyst.

  Der er mange biludlejningsfirmaer, der tilbyder udlejning i Alicante Lufthavn. Hvis du er medlem af EuroBonus og benytter dig af vores samarbejdspartnere Avis eller Hertz, optjener du masser af EuroBonus-point, som du kan bruge på bl.a. rejser, hotel, kosmetik og design. Du kan tilmelde dig EuroBonus gratis her.

  Lejer du en bil, skal du benytte motorvejen (Autovia) Alicante-Murcia eller N-332 ind til Alicante by.


   

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik