LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  Flyv direkte til Zürich med SAS. Book de billige flybilletter her på sas.dk!

  Zürich rejsetips

  Her kan du se rejsetips om Zürich, indsendt af SAS' kunder. Mangler du inputs til din rejse til Zürich, kan du her finde gode råd til, hvad man kan opleve i Zürich, tips til shopping og mange andre rejsetips.

   

  Rejsetips om Zürich indsendt af vores kunder


  Seværdigheder

  Fra Zürich lufthavn er der kun 1 times kørsel til Bodensøen som er helt vidunderlig på denne årstid. Gå en tur i en af de mange små byer langs søen og fald ind et sted og lad roen falde over dig. Husk at kikke op ind imellem på de flotte og meget velholdte huse. Tag en sejltur på søen og stå af her og der. Det er en lise for sjælen med en tur til Bodensøen.

  Lotte H.  Shopping

  Zürich: Et overset sted i Europa for mange mennesker. Byder på alt hvor Nordeuropa søger og hvad sydeuropa tilbyder indenfor mode, infrastruktur, shopping, natur (cykling, bjergvandring og bjergbestigning) golf, la dolca vita og dejigt klima 8 måneder om året. Rimelige priser og let tilgang til regionen vha busser, tog m.m. God tur.

  Carsten P.  Andet

  Tag en udflugt med toget til Luzern - det tager kun 45 minutter. Skøn tur med flot natur og Luzern er bestemt et besøg værd med søen lige ved foden af Alperne.

  Jesper S.

   

  Zürich er en nem by at færdes i. Deres sporvogns-system er super-nemt og billigt. Afgange typisk hvert 7 minut i hele Zurich. Et 24 timers kort til at zoner i indre by koster godt 40 danske kroner. En superbillig måde at lære hele byen at kende på. Tag et bykort i hånden (sporvognszoner er indtegnet), køb en 24 timers billet, og skift så mellem alle de linier du har lyst til.. Man lærer lynhurtigt byen at kende på denne måde.

  Susanne S.

    

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik