LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  Billige flybilletter til Genève! Book i dag på sas.dk.

  Geneve rejsetips

  Hvis du overvejer at tage en tur til Geneve, kan du på denne side finde gode rejsetips til turen. Du kan bl.a. finde gode restauranter og spændende steder, der kan opleves i Geneve. Hvis du længes efter at komme ud at opleve en masse, så book din rejse nu.

   

  Rejsetips om Geneve

  Herunder finder du rejsetips indsendt af vores kunder. Vi har inddelt i kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde den information, der passer bedst til dig.

  Seværdigheder

  Udnyt det eminente schweiziske togbanenet og spring om bord på en af de mange oplevelsesfremmere. Tag en endagstur langs Genevesøen, stop i Lausanne, find en lokal vinbonde og lad en god Fendant forkæle jeres smagsløg, mens I kigger på stadigt sneklædte bjergtoppe mod syd og nyder livet på første klasse!

  Marcus L.

  Start ferien i Geneve med et besøg på turistinformationen på Pont d´Ile. Hent deres "alternative" gåtursbeskrivelser. Der er 5-7 stk af varighed 2-5 timer og man ser mange steder man ikke normalt kommer i Geneve.

  Jonas A.  Kultur og museer

  Geneve er en skøn by, og især et sted er altid fuld af liv.
  Du vil sikkert finde stedet nævnt i turist guiden, men det er ikke mit indtryk at turisterne nu også besøger stedet.
  Bain des Paquis, er en lille 'arm' der stikker ud i Geneve søen, 10min gang fra centrum.
  Bain des Paquis er en gammel badeanstalt, men har nu gennemgået en forvandling, til Stedet man besøger, både sommer og vinter.
  Om vinteren bliver et langt skur sat op, der minder om en spisesal paa en spejderlejr. Der bilver sat borde og baenke op, men plads til måske 300mennesker.
  Og netop lige her, spiser du byens bedste og billigste oste fondue, serveret af arbejdesløse der får en chance for at tjene lidt penge til vinteren. Du spiser med byens bedste udsigt over vandet og den oplyste by, og du kan komme i dit skitøj eller i fint tøj.
  Der er iøvigt en sauna område, der er åbent om vinteren.

  Om sommeren er Bain des Paquis stedet man kommer for at solbade, her er strand, lille café og omklædningsrum.
  Bain des Paquis er et sted, hvor der altid er liv og også et sted hvor byen indbyggere tilbringer mange timer i hinandens selskab. Bestemt et sted der er værd at besøge.

  Katrine T.  Mad & natteliv

  Det er rigtig svært at finde en åben restaurant i Geneve om søndagen, men en god een af slagsen er italienske "L'Incontro" ( 022 311 75 24, Place de la Synagogue). Både pasta og pizzaer er topklasse. Prisniveuaet er i den dyre ende...

  Peter A.

  Ski og kærestur. Bjergområdet Chamonix ligger ca. 70 km fra Geneve lufthavn og kan nemt nås med en lejebil som for 2 - 4 personer ikke koster meget mere end etablerede bustransfers. Har I bil kan man vælge et lokalt hotel i yderområderne (eksempelvis Planpraz), med den charme det giver i atmosfære og gastronomi. Byen Chamonix er autentisk og har en dejlig atmosære - man mærker at det er en rigtig by. Der er en del gode og velbeliggende restauranter sam gode muligheder for shopping og kultur. Bjergene (bla. mont blanc) er fantastiske uanset om man vil på ski eller på vandring. På toppen af Les Grands Montets (3275m) findes en restaurant hvor udsigten er i særklasse - måske bedst blandt skisportssteder i Eurppa. Maden er gastronomisk anlagt og priserne er som en dansk cafe. Området fremstår som harmonisk og velfungerende eneste lille minus er relativt dyre liftkort og det faktum chamonix området primært er for gode skiløbere forstået på den måde at børnefamilier skal vælge andre steder.

  Allan A.  Rejs med børn

  Flyv til Geneve. Lej en bil og kør ca. 45 km til Annecy i Frankrig. Europas reneste sø og byen kaldes ofte Frankrigs Venedig. Gammel bydel med små kanaler og masser af hyggelige restauranter. Casino på Hotel Imperial er lækkert og hotellet ligger smukt ud til søen. Masser af aktiviteter på vandet også for børn.

  Henrik T.  Andet

  Tag flyet til Geneve hvis du skal til Cannes. Lej en bil og kør ned af Route Napoleon til kysten. Det er en smuk tur og med fordel kan man tage en overnatning og udforske området mere. Hvorfor nu denne omvej til Cannes? Det er ofte meget lettere og billigere at komme til Geneve i sommerperioden. Det er billigere at leje en bil og det er smuk tur og så er det også sundt at bryde vanen!

  Per J.

  Kære SAS,
  Rent fysisk så bruger jeg Geneve som omstigningsted fra fly til bil, inden jeg tager videre til oplevelser i Alperne. Skiløb, bjergbestigning, vandring og kvalitetstid med familien og venner er endemålet. Fantastisk spændende skisportssteder som Chamonix og Courmayeur kan nås på under 2 timer fra Geneve. Jeg er derfor aldrig længere tid i Geneve end max. en ½ dag - så jeg er ikke den rigtige til at videregive tips ang. overnatningssteder, spisesteder osv. Når jeg nu alligevel skriver til jer - så er det fordi jeres oplæg har fået mig til at tænke over hvorfor jeg (altid) søger Geneve som omstigningssted frem for fx Turin, Basel, Zurich m.m.

  Fra vintergrå og triste Danmark i starten af marts er Geneve for mig på en gang:

  *Forår ved Lac Léman - blomsterne er sprunget ud - det er de også i Basel og Zurich - men ingen af disse destinationer har promenaden ved Lac Léman at byde på. Kombinationen af forår, Lac Lémansøen blanke flad og bjergene i baggrunden gør mig altid i godt humør. Det er et stop værd undervejs til Alperne. Hvis man har tid og mod på en oplevelse udover det sædvanlige kan det i øvrigt anbefales at tage nord om søen mod Martigny - smukkere udsigt over vand og bjerge fås ikke. Fra Martigny går en smuk bjergvej til fx Chamonix og Courmayeur.

  *En del af succesen - Geneve har en stemning af succes og tradition over sig, som byen og den indbyggere generøst giver videre til ankommende gæster - man føler sig som en del af succesen. Formuleret anderledes så manifestere ens succes sig i Geneve. Min erfaring er at Basel og Zurich er mere lukkede byer - der ikke giver sine gæster del i dens overskud. For mig og min familie bliver feriens start/slut mere rolig, fordi vi føler os som et del af Geneve overskud.

  *Fra kaos til det enkle liv. I Geneve har man i kraft af bjergene i horisonten en klar fornemmelse af at efterlade kaos - byen & arbejdslivet - og man får mentalt ro til at indstille sig på et-to uger i alperne med det enkle (og gode) liv. Dette 'rejseformat' er ikke direkte muligt fra hverken Basel, Zurich eller Turin. Ligeledes er bilrejsen meget kortere fra Geneve til de fleste skidestinationer i de franske alper. Hvilket hjælper de fleste børnefamilier.

  Opsummeret er Geneve porten til Alperne. Transitionen eller omstigningen, der gør det muligt at blive løftet - på den rigtige måde - ind i ferien.

  Thomas

  Gennemgangsstation GENEVE - og hvorfor jeg bliver der lidt længere....
  Flere gange om året rejser jeg gennem Geneve på vej op i bjergene i Frankrig for at nyde naturen dér, men som storbymenneske (Københavner) er det dejligt at have en storby at ty til ind imellem. Geneve har den fordel, at den ligger ved vand, Lac Leman, hvor der kan gås nemme og smukke ture mens man kan dele udendørslivet med de lokale.
  Geneve er overkommelig og har en flot gammel bydel som kontrast til det mondæne (og dyre) forretningskvarter.
  Hotel Ambassador, som ligger lige ned til søen er et godt, gedigent lidt ældre hotel til priser, man kan betale som privatperson; der er ingen P-mligheder, men bilen bliver parkeret for en i et nærliggende P-hus af personalet.
  Og aldrig et besøg i Geneve uden et målid på den legedariske Café de Paris. Kortet er enkelt: grøn salat med olie/eddike, entrecôte med pommes frites (men hvilken entrecôte - det er sennneps-smørsaucen, der gør forskellen), der er vist også mulighed for en dessert, men det ses sjældent. Her kommer alle: forretningsfolk, gamle ægtepar, yngre kvinder stopper her på shopingturen, og bedsteforældre har børnebørnene med på "dannelsesbesøg", få turister har også fundet stedet, som ligger i gågaden tæt ved banegården.
  Geneve er en dejlig, international by hvor EURO er ligeså gangbar mønt som den lokale franc. God fornøjelse.

  Inge H.

  Flyv til Geneve. Herfra lejes en bil og tager køreturen langs den flotte Lake Geneva.
  I Montreux tages en overnatning på det imponerende 5 stjernede hotel Fairmot Le Montreux Palace. Hotellet ligger ud til søen, så den flotte udsigt kan stadig nydes.

  Hvis man lejer en bil og kører en lille time kommer man til den helt fantastiske lille by ved Geneve søen der hedder Evian. Det er en fransk kurby,med megen charme og mange lækre spisesteder.En tur langs søen på promenaden er også dejlig med udsigt til Lausanne.Man kan også køre op i bjergene f.eks Abondancedalen med de dejligste gåture,og smage den lokale ost abondance.

  Mit bedste tip til den der skal til Geneve - er at bo i Lausanne.
  Når det er messetid i Geneve er det overordentligt svært at finde hotel til fornuftig pris i Geneve.
  Det går meget nemmere i Lausanne, hvor man snildt bor centralt ved banegården for ca. 700 kroner på et ca. 3-stjernet hotel (med gratis internet på værelset).
  Selve Lausanne by er hyggelig med masser af krogede og stejle gader med gode cafeer og restauranter.
  Togturen fra Geneve til Lausanne tager ca. en time og fører gennem et smukt landskab, der er en oplevelse i sig selv.

  Heidi V.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik