LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly

  Fly

  SAS flyver dagligt til Genève og tilbyder direkte fly fra/via København og fra Stockholm og Oslo.

  Altid inkluderet i din flybillet til Genève: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere…


  Det tager kun 2 timer at flyve til Genève fra København, men selvom flyveturen er kort, skal du have det rart undervejs. Så læn dig godt tilbage i dit sæde, og nyd dagens avis, som vi giver dig muligheden for at downloade i vores App. Så serverer vi kaffe og te ombord. Det koster naturligvis ikke ekstra.

  Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse. Når du flyver med os til Genève, er alt inkluderet i din flybillet:

  •    Et stk bagage á 23 kg inkluderet i flybilletten
  •    Sædevalg er med i prisen
  •    Online check-in
  •    Kaffe og te
  •    Op til 90 % børnerabat.

  Find din flyafgang og pris med det samme i booking-feltet til venstre , eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Genève direkte på mobilen.

   

  Daglige flyafgange til Genève året rundt

  Vi flyver til Genève Internationale Lufthavn, også kaldet ”Genève Aéroport” (GVA). Lufthavnen ligger kun en sviptur fra centrum af Genève – helt præcis 5 km.

  Med daglige afgange til Genève Lufthavn året rundt vil du altid kunne finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Genève.

   

  Billige flybilletter til Genève – book i god tid og spar penge

  Du kan sagtens rejse billigt til Genève, Schweiz’ næststørste by. Ved at bestille dine billetter i god tid, så kan du få fingre i flybilletterne til de bedste priser.

  Husk, at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare, og hør, hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris, bagefter.

  Vild med tilbud (hvem er ikke det!)? Se alle vores aktuelle tilbud på fly til Genève her.

   

  Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!), og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele – bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

  Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser og varer ombord til online shopping.

  Optjen point på din tur til Genève – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  Kort om Genève

  Indbyggere: 181.500 (2005)
  Valuta: schweizerfranc
  Tidsforskel: ingen
  Telefonkode: +41
  Sprog: hovedsagligt fransk men også tysk, italiensk og rætoromansk

  Ambassade: Richelieus Alle 14, 2900 Hellerup, Danmark, Tel: +45 3314 1796

  Det danske Konsulat i Genève: Consulat royal de Danemark, 9 rue de la Gabelle, P.O. Box 1368, CH-1227 Carouge, Schweiz, Tel: (+41) 22 827 0500

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik