søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
St. Petersburg

Fly til St. Petersburg

Flyv til St. Petersburg fra København eller Billund med 1–2 mellemlandinger, og oplev den smukke, historiske by.  Vælg mellem mange ugentlige afgange året rundt. 
 

Mange ugentlige afgange til St. Petersburg

Flyv SAS til St. Petersburg og vælg mellem mange ugentlige afgange. Vi flyver til St. Petersburg fra København og Billund med 1-2 mellemlandinger. Når du kun har en mellemlanding, tager turen ned til 3 timer og 30 minutter. I vores lavpriskalender får du nemt og hurtigt et overblik over vores afgange og priser.

Find din afgang til St. Petersburg

Flyv SAS og oplev alle fordelene

Hos SAS har vi flere forskellige rejseklasser, og vi har helt sikkert også én, der passer til dine behov. Uanset hvilken rejseklasse, du vælger, og uanset hvad din billet koster, får du altid glæde af vores høje serviceniveau, gratis kaffe og te ombord på flyet, frit sædevalg fra 22 timer før afgang, dagens avis i vores app – og meget mere.

Læs om vores rejseklasser her

Få op til 90% i børnerabat på flybilletter

Tag dine børn med på eventyr i ude verden, og giv dem din egen rejseglæde med fra start. Med vores børnerabat på flybilletter er der mange penge at spare. Faktisk kan du spare helt op til 90%, når du køber flybilletter til de allermindste under 2 år, og 25% når du skal rejse med de 2–11-årige.

Læs mere om at rejse med børn

Optjen point med EuroBonus

Med EuroBonus kan du optjene point, hver gang du flyver SAS, hvilket giver dig mulighed for at opleve meget mere af verden. Jo mere du flyver med os, jo flere fordele får du som medlem af EuroBonus – fordele, som blandt andet tæller mulighed for opgradering, loungeadgang i lufthavnen og meget mere.

Læs mere og bliv medlem af EuroBonus

Find billige flybilletter i vores lavpriskalender

Er du på udkig efter billige flybilletter til St. Petersburg? I vores lavpriskalender har vi gjort det nemt for dig at finde de bedste priser på flybilletter. Hvis du er fleksibel med datoerne, kan det godt betale sig at klikke lidt rundt, da der kan være mange penge at spare. Grundet vores 24 timers fortrydelsesret kan du roligt slå til, når du finder et godt tilbud. Hvis tidspunktet alligevel ikke passer, afbestiller du bare billetterne inden for 24 timer og bestiller nogle nye.

Se vores lavpriskalender 
 

St. Petersburg Lufthavn – Pulkovo Airport 

St. Petersburg Lufthavn ligger 23 km uden for centrum af St. Petersburg og er den tredjetravleste lufthavn i Rusland. Lufthavnen stod færdig i 1932, og lufthavnskoden LED stammer fra St. Petersburgs navn under Sovjetunionen, nemlig Leningrad.   

 

Kontakt:

Pulkovskoye Shosse

Building 41

lit. ZA

Saint Petersburg

Tlf.: +7 812 337-38-22 eller +7 812 337-34-44

Hjemmeside
 

Transport til og fra St. Petersburg Lufthavn

Når du ankommer til St. Petersburg Lufthavn og skal ind til byen, kan du enten tage bus eller taxa. Fra lufthavnen går der tre forskellige busser, som alle holder lige ude foran ankomsthallen. Turens varighed er afhængig af, hvilken bus du tager – det tager mellem 15 og 35 minutter til centrum af byen. Hvis du vælger at køre i taxa, så vær opmærksom på, at finde en taxa med gyldigt taxalicens.

Biludlejning i St. Petersburg Lufthavn

Du kan også leje en bil i lufthavnen og køre ind til byen selv. Afhængigt af trafik og rute tager turen mellem en halv og en hel time. Hvis du bestiller din bil i god tid inden afrejse, får du den bedste pris. Samtidig er du sikker på, at bilen er klar, når du kommer, hvilket minimerer ventetiden i lufthavnen efter din ankomst. 

Book en bil i St. Petersburg Lufthavn nu

Offentlig transport i St. Petersburg

Når du skal omkring i St. Petersburg, har du mange forskellige muligheder at vælge imellem. Den offentlige transport i byen tæller nemlig både metro, sporvogn, bus, trolleybus og vandbus, foruden private minibusser, som er en central del af transportsystemet til forstæderne.

Især metroen fungerer rigtig godt og er nem at bruge for rejsende. Metronettet er veludbygget, og der kommer hele tiden nye stationer til. Mange af stationerne er desuden ekstraordinært flotte sammenlignet med metrostationer i andre byer.

Den offentlige transport i St. Petersburg er relativt billig. Hvis du er i byen i en uge eller mere, og hvis du regner med at bruge offentlig transport meget, kan det godt betale sig at købe et transportkort.
 

Oplev St. Petersburg

St. Petersburg er den næststørste by i Rusland med ca. 5 000 000 indbyggere. Befolkningen i byen er kendt for at være venlige og hjælpsomme, og byen er kendt for sine smukke, gyldne kupler og interessante historie, der stadig er at spore i byens spektakulære arkitektur.

Ud over historie, paladser og smukke metrostationer, er St. Petersburg en moderne by, som er god at besøge hele året. Om foråret er byen fuld af smukke blomster, om sommeren går solen stort set ikke ned, om efteråret stråler de gyldne træer om kap med guldkuplerne, og om vinteren lyser sneen byen op.

Fakta om St. Petersburg

Valuta: Russiske rubler
Tidsforskel: +2
Sprog: Russisk, ukrainsk, aserbajdsjansk og tatarisk

Den russiske ambassade: 

Kristianiagade 3
2100 København Ø
Tlf.: +45 35 38 23 70
Hjemmeside 

 

Øvrigt

Fly til Rusland
Rejseforsikring

 

Flere SAS-destinationer