søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Skt. Petersborg i Rusland fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten). 

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Skt. Petersborg – book nu

Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere. Hvis du booker din rejse i god tid, er der større sandsynlighed for, at du kan få billigere billetter.

  • cl--plane-right Lufthavn: Pulkovo lufthavn (LED)
  • cl--credit Valuta: Russisk rubel
  • cl--clock Tidszone: MSK: UTC +3
  • cl--globe Officielt sprog: Russisk

Rabatbilletter for børn

Besøg Skt. Petersborg med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Skt. Petersborg.

fly til Skt. Petersborg, og opdag magien i Rusland 

Skt. Petersborg er en tidligere hovedstad i zarens Rusland, og det russiske kulturcentrum for ældgamle teatre, imponerende kongelige paladser og adskillige kunst- og historiemuseer.

Hvis du ikke lige nyder den mystiske skumring i de “Hvide Nætter” eller er til en prisbelønnet opera og ballet, så er det nok fordi du genopfrisker byens historie på Statens Eremitagemuseum eller beundrer de russiske kejseres tidligere bopæl. 

Der er masser at foretage sig i Skt. Petersborg for alle rejsende.

Udforsk Skt. Petersborg
  • Hvorfor Skt. Petersborg?
  • Flyv SAS til Pulkovo lufthavn (LED)
  • Gør din rejse nemmere med SAS App
  • Oplev verden med SAS

Altid inkluderet i din rejse til Skt. Petersborg.

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Skt. Petersborg. 

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, anbefaler vi at du opgraderer din flybillet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast TrackSAS Lounges, prioriteret boarding, og gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden, og mere for dine penge. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgradere eller leje en bil. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Mere information om vores bæredygtighed

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Skt. Petersborg

Mangler du den sidste planlægning? Hos SAS kan du reservere en lejebil – så kommer du nemt fra lufthavnen. Du kan også reservere et hotel, som passer til dine behov – så er du klar til at rejse af sted. 

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Skt. Petersborg