Fly til Skt. Petersborg

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

Vi tilbyder ikke direkte fly til Skt. Petersborg i øjeblikket.

SAS flyver til Skt. Petersborg i Rusland fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Fordele ved din flyvning til Skt. Petersborg

Hvis du vil have et overblik over alle SAS’ destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så grib chancen, når du ser et godt tilbud, og beslut dig senere. Hvis du booker din rejse i god tid, er der større sandsynlighed for, at du kan få billigere billetter.

Rabatbilletter for børn

Besøg Skt. Petersborg med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Skt. Petersborg.

fly til Skt. Petersborg, og opdag magien i Rusland

Skt. Petersborg er en tidligere hovedstad i zarens Rusland, og det russiske kulturcentrum for ældgamle teatre, imponerende kongelige paladser og adskillige kunst- og historiemuseer.

Hvis du ikke lige nyder den mystiske skumring i de “Hvide Nætter” eller er til en prisbelønnet opera og ballet, så er det nok fordi du genopfrisker byens historie på Statens Eremitagemuseum eller beundrer de russiske kejseres tidligere bopæl.

Der er masser at foretage sig i Skt. Petersborg for alle rejsende.

Fly til Skt. Petersborg

Skt. Petersborg, en af verden skønneste byer, har alt hvad der kræves af en mindeværdig byferie inklusive et livligt natteliv, enestående arkitektur, og nok historiske og kulturelle traditioner til en hel uge.

Flyv med SAS til Pulkovo lufthavn, og du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på din russiske ferie.

Pulkovo lufthavn

Skt. Petersborg er en unik og anderledes by i Europa. Den er kendt for at være nordens svar på Venedig med de mange kanaler, der gennemkrydser byen. Oplev alt byen har at byde på med din familie og børn, med dine venner eller din kæreste. Alle vil sætte pris på denne skønne by.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet i din rejse til Skt. Petersborg.

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Skt. Petersborg.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, anbefaler vi at du opgraderer din flybillet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, og gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Ja Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser med Scandinavian Airlines. Mere om hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud