LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  Billige flybilletter til Bukarest! Book i dag på sas.dk.

  Bukarest rejsetips

  Tænker du på at tage en tur til Bukarest, kan du på denne side finde gode råd til turen. Du kan bl.a. få tips til spændende steder og kulturelle oplevelser i Bukarest. Hvis du længes efter at komme til en billig feriedestination der ikke er fyldt af turister, så book din rejse nu.

   

  Rejsetips fra Bukarest indsendt af vores kunder

  Herunder finder du rejsetips indsendt af vores kunder. Vi har inddelt i kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde den information, der passer bedst til dig.

  Seværdigheder

   Der findes 2 nedlagte saltminer i Rumænien. Fantastisk oplevelse 210 meter under jordens overflade findes disse miner med en konstant temperatur på 11 grader C. Luften er så saltholdig at den er lindrende for astapatienter hvorfor de også bruges som rekreation. Minerne er 40 meter høje og et fantastisk syn.

  Paul M.

  Et krydstogt paa Donaudeltaet er vidunderligt i foraaret og forsommeren. Bucovina i den nordoestlige del af Rumaenien med de malede kirker er bestemt en afstikker vaerd (UNESCO verdensarv) Den smukke middelalderby Sighisoara fik mig til at tro jeg var midt i et broedrene Grimm eventyr, og jeg gik og ventede paa, hvornaar heksen mon ville stikke hovedet ud af et af vinduerne. For oevrigt blev Vlad Tepes - eller Vlad Dracul som han ogsaa hedder - foedt i Sighisoara. Huset er nu restaurant. Byen er ogsaa UNESCO verdensarv.

  Per D.  Kultur og museer

  Hvis man er til opera, er det et super sted at tage hen. Sidst jeg var i Bukarest kostede billetten hvad der svarede til 6 kr (ja, du læste rigtigt). Det er nok steget noget siden, men det er helt sikkert en billig oplevelse.

  Anja S.

  Gå på det Nationalhistoriske museum som indeholder de mest særprægede genstande fra Rumæniens fortid, specielt stenalderkulturen - Cucuteni - er fascinerende med vaser udsmykket med farver og mønstre som virker helt moderne idag og unikke figurer af mænd og kvinder, der ikke ses andre steder i verden. Læg dertil et fantastisk rigt skatkammer med guldsmykker fra stenalder frem til middelalder. Et besøg værd.

  Karen S.

  At tænke sig...ca. 4 timer efter man har forladt CPH kan man staidg opleve at være midt i en middelalderlig stemning, når man kører nogle få kilomter ud fra Bukarest. Hestevogne slingrer afsted, vindskurede ansigter med topmurer og bruge øjne smiler, mens børnene gnaver en majs... langstrakte marker hvor kornet stadig bindes i neg og hvor floden Donau, med sin dybgrønne farve langsomt strømmer afsted...flotte kirker og ikoner..jeg synes om det:) Tak til SAS at I gør det muligt med flere ugentlige afgange og til overkommelige priser.

  Mikael P.


  Andet

  Bukarest ligger ca. 2 timmer i bil fra Sortehavet og ca. 2 timmer i bil fra bjerge. Ligeledes er Bukarest en strby der er rig på kultur, mad og natteliv. Md andre ord så kan man ved at rejse til denne destination få ferienes Kinder-æg, nemlig Sol, skøn bjergnatur og storbyferie i én.

  Matei F.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik