LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly

  Fly

  Den 24. marts 2016 åbner vi vores direkte rute til Wien fra København, hvor vi flyver til Wien 4 gange om ugen. Book her på sas.dk!

   

  BESØG WIEN – EUROPAS PERLE

  Østrigs hovedstad Wien er en hyggelig perle og absolut et besøg værd hele året. Byen byder på europæisk elegance med flotte monumenter og er samtidig en moderne metropol med gode restauranter og spændende shoppingmuligheder.


  ALTID INKLUDERET I DIN FLYBILLET TIL WIEN: 24 TIMERS FORTRYDELSESRET, SÆDEVALG OG MEGET MERE…

  Din flyrejse fra København til Wien tager kun 1,5 time, og selvom det ikke er længe, skal du naturligvis have det godt, når du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te ombord og giver dig muligheden for at downloade dagens avis i vores App. Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Wien. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:

  • 24 timers fortrydelsesret
  • Sædevalg er med i prisen
  • Online check-in
  • Kaffe og te. Dagens avis i app'en
  • Op til 90 % børnerabat

  Find din flyafgang og pris med det samme her på sas.dk, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Wien direkte på mobilen.

   

  FLYV TIL WIEN LUFTHAVN

  Vi flyver til lufthavnen ”Vienna International Airport” (VIE) direkte fra København, og du kan altid kan finde et fly, der passer ind i dine rejsesplaner.

   

  BILLIGE FLYBILLETTER TIL WIEN

  Du kan sagtens rejse billigt til Østrigs hovedstad Wien med os. Husk, at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter. Vild med tilbud (hvem er ikke det!)? Se alle vores aktuelle tilbud på fly til Wien her


  FÅ GODE TILBUD OG RABATTER – BLIV MEDLEM EUROBONUS

  Tilmeld dig EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping. Optjen point på din tur til Wien – tilmeld dig EuroBonus gratis

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik