LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  Flyv til Stavanger! Book her på sas.dk.

  Stavanger rejsetips

  Overvejer du at tage en tur til Stavanger, kan du på denne side finde gode rejsetips til turen. Rejsetipsene er indsendt af SAS' kunder. Rejsetipsene indholder bl.a. gode råd til, hvad man kan opleve i Stavanger, tips til gode spisesteder og mange andre rejsetips.

  Rejsetips om Stavanger indsendt af vores kunder

  Seværdigheder

  I bekvem afstand fra Stavanger ligger et naturmirakel, der hedder Prekestolen. Man kan sejle dertil fra Stavanger - ligger i Lysefjorden. Dagen efter kan man køre i bus og vandre resten af vejen til selve plateauet, Prekestolen. Én af de største oplevelser i verden!

  Morten P.

    

  Tag en udflugt til Predikestolen når turen går til Stavanger. Det er et klippe som troner ud over en stor fjord, hvorfra der er en spetakulær udsigt. Man vandrer gennem et flot landskab derhen og dettte naturvidunder kan ikke gøres efter af menneskehånd.

  Eva D.

    

  Øst for Stavanger ligger udflugtsmålet Prædikestolen. Navnet kommer af en afsats i fjeldet, som ligner en prædikestol. Man parkerer bilen og går op via forholdsvis gode stier. Udsigten er fantastisk fra prædikestolen, men planlæg turen på en solskinsdag, da udsigten da bliver optimal. Selv store børn og seniorer kan gå turen, som tager ca. 5 timer i alt inkl. pauser undervejs.

  Thomas N.

    

  Fra stavanger tager man på tur ind i Lysefjorden. Besøger byen i bunden af fjorden. Fra byen lyseboten tager man på fjeldet og oplever Bolten, som er et klippestykke der sidder fast mellem to fjeldsider 800 meter over fjorden. En anden tur kunne være en tur på fjeldet og opleve predikestolen med en fantastisk udsigt over fjorden der ligger 600 meter under den lille afsats som danner predikestolen.

  Kjeld P.

    

  På en tur til Stavanger, skal du ikke snyde dig selv for en tur til Prekestolen, som er en fra naturens side, en fantastisk stejlt bjerg,med et fladt plateau på toppen, deraf navnet. Plateautet kan nås til fods, men en sejl tur indoverfjorden, vil også give dig et flot og betagende minde. Derudover skal du opsøge Hafrsfjord, hvor det store Vikinge slag stod, og hvor målet var at samle Norge til et rige. Harald Hårfagre havde lovet at han ikke ville klippe skæget / håret før dette slag var vundet.

  Anne Marie K.

    

  Besøg den smukke domkirrke.

  Peter S.

    

  Prædikestolen er et fantastisk udflugtsmål. To timer hver vej ad lidt besværlige men dog overkommelige stier. Udsigten er fantastisk og turen frem og tilbage byder på mange gode udsigter og naturoplevelser.

  Hans K.  Mad & natteliv

   

  Tag øl med hjemmefra!

  Kasper R.  Rejs med børn

  Tag flyet til Stavanger - lej en bil og sejl med færgen over fjorden til Karmøy. Her på sydsiden af øen findes det mest hyggelige og børnevenlige lilleby-samfund: Skudeneshavn. Ultra-idyllisk, solrigt, bilfrit i den gamle midtbygader - og hyggeligt især under sommerens Skudeneshavn-festival!

  Ole M.  Andet

  Stavanger. Hyggelige nordmænd. Barsk og voldsom nordsø, som også kan være blid og venlig. Sandstrande, klipper og et spændende bagland. Krydret med bjerge, inder fjorde med mulighed for gode vandre ture og rigtig spændende naturoplevelser.

  Poul Erik C.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik