LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  Flyv til Oslo! Book her på sas.dk

  Oslo rejsetips

  Her kan du læse rejsetips om Oslo, skrevet af SAS' kunder. Mangler du inspiration til din rejse til Oslo, kan du her finde råd til, hvad man kan opleve i Oslo, tips til gode spisesteder og mange andre rejsetips.

  Rejsetips om Oslo indsendt af vores kunder

  Seværdigheder

  Tag SAS fra Oslo til Kirkenes. Man kan blive hentet der med chauffør for ca. 2500 og kørt til Murmansk og hjem til Kirkenes igen. Der er nu fine restauranter i Murmansk - men en overnatning i Kirkenes kan også anbefales. Begge byer er nye byer. Det er bedst sidst i august. Landskabet er helt unikt - skræmmende.

  Hans H.

   

  Oslo er fyldt med seværdigheder, Kontiki, holmen kolmen (skihop) og mange andre. Masser af natur oplevelser, man kan nemt bruge 14 dage og så er det et dejlig folkefærd, der altid er klar til at hjælpe.

  Hans A.

   

  Tag 'trikken' op og se Holmenkollen, også selvom det er sommer. Området er smukt og udsigten ligeså!

  Jane M.  Kultur og museer

  Kunst og kultur er in. Week-end pakke med Tøienmuseet, nationalgalleriet og det nye operahus kunne være en interssant oplevelse med SAS.

  Jens G.

   

  På en rejse til Oslo må man ikke snyde sig for et besøg på Munchmuseet. Jeg har været der flere gange - og kommer der gerne igen.

  Lis A.  Mad & natteliv

  Nattelivet i Oslo er generelt meget bedre end i København, bl.a. kan man gå ud at dage i ugen, prøv f.eks. at tage på bar i Oslo på en Onsdag, masser af god stemning.

  Frans W.

   

  Besøg cafeerne og livet i det gamle arbejderkvarteret på Grünerløkka lige øst for Oslo Sentralbanestasjon (Hovedbanegården i Oslo). Det er fint at gå dertil, men man kommer også dertil ved hjælp af sporvognen. Cafeerne ligger især i Thorvald Meyers gate, men også parallelgaden Markveien samt alle parkerne på Grünerløkka er værd at nyde.

  Lina F.  Andet

  Tag en forlænget vandreweekend til Oslo. Pak rygsækken med det nødvendige til en smuk og hyggelig tur i Nordmarka. Nationalparken ligger 20 minutter med tog udenfor Oslo. Man skal bare tage Triggen (sporvognen/tog) mod og forbi Holmekollen, så er man i vildmarken og en weekendtur i det fri kan begynde. Det er billigt, let og tilgængeligt.

  Anne-Mette N.

   

  Mit rejsetip er egentlig længere væk end Oslo, nemlig Svalbard med SAS via Oslo med stadig med SAS hele vejen derop. Jeg var der selv for 2 år siden og har aldrig oplevet så storslået uspoleret natur. Jeg sejlede rundt i knap en uge med MS Nordstjernen og nød den natur, som måske vil forsvinde i takt med klimaets ændring. Jeg så isbjørne, hvaler, rensdyr, polarræve og meget, meget mere. Det er en rejse værd!

  Jan L.

   

  Oslo er andet storby. En byferie kan kombinret med vandring i den fantastiske natur på fjeldet umiddelbart uden for byen. Naturen kan nydes både på ski om vinteren og med vandrestøvler resten af året. Selve byen Oslo er ligeledes et bestemt et beøg vejr; både kulturelt og for shopping.

  Charlotte I.

   

  Oslo er en fantastisk by å feriere i både vinter og sommer. Oslofjorden om sommeren og "marka" eller skogen rundt kan gi gode turopplevelser hele året. Ta med en piknik kurv eller besøk en av stuene i skogen for en varm sjokolade og vaffel, eller benytt deg av sesongens muligheter og plukk bær eller svampe. Om vinteren er selvfølgelig langrennsløp et utmerket alternativ til overfylte treningssentre.

  Kari G.

   

  Kør rundt med de offentlige tranportmidler (busser, sporvogne, "trikken") en hel dag for kun 65 norske kroner! Man kan komme helt op til Nordmarka og sejle med båd til FRAM og meget andet! Så kommer man lige så sikkert rundt i byen som SAS ringer en derop! Og man undgår p-bøder og stress! God tur! Billetten købes flere steder,bl.a. i trafikinformationen ved Centralstationen.

  Else H.

   

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik