LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Lufthavn

  Lufthavn

  Billige flybilletter til Oslo

  Flyv direkte til Oslo lufthavn Gardermoen med SAS

  SAS flyver dig let og bekvemt direkte fra København til Oslos lufthavn Gardermoen. Flyveturen tager ca. 1 time og 10 minutter, og den korte flyvetid gør Oslo perfekt til et weekendophold, når du har lyst til et afbræk i hverdagen.

  Når du flyver inden for Skandinavien med SAS, kan du vælge at rejse på enten SAS Go eller SAS Plus. På SAS Go får du alle vores grundlæggende fordele: medbring ét stk bagage på op til 23 kg., vælg selv sæde i flyet ved check-in, og optjen EuroBonus-point. Sandwiches, snacks og drikkevarer kan du købe ombord. På SAS Plus byder vi på snacks og drikkevarer.

   

  Butikker i Oslo lufthavn

  Har du tid til overs i Oslo Gardermoen lufthavn, kan du blandt andet bruge tiden på at shoppe. Gardermoen lufthavn byder på et fint udvalg af bl.a. modetøj til både mænd og kvinder – du kan f.eks. finde tøj fra kendte mærker som Gant, Sand, Mulberry, Day Birger Mikkelsen, Guess og Moods of Norway. Du kan også finde et udvalg af smykker, sko, tasker/kufferter og solbriller fra blandt andet Mulberry og Samsonite. Butikkernes vareudvalg varierer fra sæson til sæson, og priserne er konkurrencedygtige i forhold til både Oslo og København.

  Er du mere interesseret i elektronik og de nyeste gadgets så kig forbi en af de velassorterede elektronikbutikker, der fører det nyeste inden for mobiler, tablets, foto, video etc. Du finder også parfumerier, boghandlere, gavebutikker og kiosker i Gardermoen lufthavn, så hvis du har lyst til at shoppe, er det bare med at kigge sig omkring.

   

  Restauranter og services i Gardermoen

  Du kan også bruge din ekstra tid i Gardermoen på at stille sulten i en af lufthavnens restauranter eller snuppe en kaffe på en café.

  Skal du veksle penge, kan du gøre det i DNB-banken, og er mobilen ved at løbe tør for strøm, kan du oplade den trådløst med Powerkiss. Hele Gardermoen lufthavn byder på gratis Wi-Fi, så du kan arbejde på din laptop eller surfe på din smartphone, mens du venter. Har du ikke smartphone, eller har du ikke laptop’en med, kan du benytte en af de 14 internetstationer, der findes i ankomst- og afgangshallen.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik