LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  København–Oslo

  København–Oslo

  Flyv til Oslo! Book her på sas.dk

  Direkte København–Oslo med SAS

  Oslo er en hyggelig nordisk storby med både storbyliv og landsbyagtig charme. Med SAS kan du flyve direkte København-Oslo på ca. 1 time og 10 minutter. Den korte rejsetid gør Oslo til et oplagt mål for en weekendtur eller miniferie. Klik ind på sas.dk i dag og bestil din flybillet til Oslo, så kan du snart opleve den hyggelige norske hovedstad.

   

  Oplev Oslo, Norges smukke hovedstad

  Oslos beliggenhed mellem Oslofjorden og Oslomarkas grønne skove, og kombinationen af byliv og de smukke naturområder, gør Oslo til et unikt rejsemål. Oslos unikke beliggenhed gør det muligt at vandre i skoven, svømme i fjorden og nyde en koncert på én og samme dag! Oslo byder på masser af museer, caféer og shoppingmuligheder samt spændende naturaktiviteter – afhængig af årstiden. Om sommeren kan man bade i fjorden, og om vinteren bliver fjeldene ved Oslo forvandlet til et skiparadis. På SAS.dk kan du året rundt finde flybilletter fra København til Oslo.

   

  København–Oslo, hurtigt og nemt med SAS

  SAS flyver dig hurtigt og nemt fra København til Oslo. Med mange daglige afgange bliver det let at rejse på et tidspunkt, der passer dig. SAS lander i Gardermoen Lufthavn, hvorfra det er let at komme ind til Oslo centrum. I København kan du checke ind hjemmefra – online eller via mobilen, eller du kan bruge self service automaterne i Københavns lufthavn, og derved springe køen over. Ved indcheckning kan du selv beslutte hvor i flyet, du vil sidde. For rejsende med børn er der særlige børnerabatordninger, og det er også muligt at indtjene EuroBonus-point på turen København–Oslo.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik