LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  Flyv direkte til Bergen med SAS. Book de billige flybilletter her på sas.dk!

  Bergen rejsetips

  Hvis du overvejer at tage en tur til Bergen, kan du på denne side finde gode rejsetips til turen. Du kan finde inspiration til oplevelser med børnene og spændende steder, der kan ses i Bergen. Hvis du længes efter at komme ud at opleve en smuk natur, så book din rejse nu.

   

  Rejsetips om Bergen

  Herunder finder du rejsetips indsendt af vores kunder. Vi har inddelt i kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde den information der passer bedst til dig.

   

  Seværdigheder

  Tag en tur op med Fløjbanen i midtbyen og nyd den fantastiske udsigt udover Bergen - helt oppe på toppen. Du kan også nyde noget mad og drikke på toppen.

  Allan F.

  Byen mellem de 7 Fjell! Hvor man fra udsigtpunktet Fløyen kan se ud over den smukke by, og gå ture i den norske natur. Til overnatning kan Radisson Bryggen anbefales, eller et fantatsik hotel ca 30 km syd for Bergen - Solstrand Fjord Hotel - et sted du sent vil glemme!

  Even A.

  Nogle gange skal man ikke betale entré for at få de bedste og mest kulturelle oplevelser her i livet. Mit bedste minde fra en tur til Bergen bestod af en eftermiddag på Bryggen. Solen fra den skyfri himmel hjalp selvfølgelig på indtrykket i den ellers regnfulde by, men med solen fra oven findes der ikke et mere hyggeligt sted end Bryggen i Bergen. Gå en tur ned igennem de smalle stier mellem de historiske fredede træhuse og du vil hurtigt mærke det historiske vingesus af nordmændene som med sisyfosarbejde har genopbygget bryggehusene efter utallige brænde. Derfter gå ud på vandsiden og sæt dig på kajen med en kold drink og nyd synet af indsejlningen til byen. Jeg elsker dette begrænset område med den fantastiske atmosfære. Alt i alt en god eftermiddags oplevelse i Bergen.

  Nicolai E.

  det er en smuk og fantastisk flot by med fisketorvet og tovbanen og de gamle huse.

  Anna S.

  Jeg har valgt Bergen, da jeg mener det er en fantastisk By, pga. de mange seværdigheder, også en god by for børnefamilier, fantastiske restauranter, og de lange lyse sommeraftener, søfartsmuseet, parkerne de gamle slotte/huse med danske konge monogrammer, og shopping for kone og døtre.. Ja Bergen har det hele, og jeg tager gerne på ferie der igen

  Per T.

  Nordkap evt. med Hurtigruyten.

  Grethe B.  Mad & natteliv

  När ni är i Bergen, missa inte restaurant Bryggeloftet som ligger vid Bryggen. Nästan mitt imellan dom 2 SAS Radisson hotellen. Fantastisk mat till OK priser.

  Janne L.  Rejs med børn

  I Bergen centrum, i gaden lige ovenfor fiskemarkedet ( som også er en attraktion når man rejser med børn) ligger en fantastisk legetøjsforretning i 2 etager.. Umiddelbart ser den ydmyg ud,men når man kommer indenfor åbner der sig en eventyrverden.


  Lone N.

  Tag Beffen (en lille båd) fra Fisketorget i Bergen centrum til Nordnes og besøg det meget børnevenlige akvarium og se pingviner eller lad børnene selv røre ved fiskene. Afslut dagen med en tur med Fløjbanen og spis en is ved legepladsen på Fløyfjellet og nyd den fantastiske udsigt over Bergen by og omliggende øer.

  Jens S.

  Bergen er bare byen for børnefamilier. Mine unger elsker, at køre i tog. Togbanen op ad Fløibanen vakte stor jubel. Desuden er Bergen stedet, hvor der er fantastisk natur og højt til loftet.

  Tom C.  Andet

  Hvis du bor i centrum feks på SAS Hotel Norge ved Ole Bulls plads, så tag de gode tur støvler på. Gå langs Lille Lungegårdsvand og fortsæt ud langs Store Lungegårsdsvand. Drej fra ved Kalfaret feks op ad Nubbebakken og fortsæt ind til Svartediket. Gå op ad fjellstien til Fløyfjellet og gå langs Fløyfjellet tilbage mod centrum. Hvis du er træt så tag Fløybanen ned til centrum igen, ellers gå turen ned ad Brattebakken. Husk termokanden med kaffe og evt. varm chokolade til børnene. Uanset årstid er det en fantastisk tur med udsigt over Bergen og Bergensfjorden. Regn med at bruge fra 2 til 4 timer på turen. God tur til Bergen, verdens smukkeste by, altså når det ikke regner :-)

  Sten H.

  Bergen er et utmerket week-end besøk forår/sommer for danskere! Der er alt danskere forbinder med Norge: fjell, fisk og natur! Gå en formiddagstur på Hansa bryggen og fisketorvet, -se de "innnfødte" i et særegent miljø og sit derefter med en øl på en av bryggens ute restauranter. Ta Fløibanen op på Fløjfjellet og spis med utsikt over byen. Nyd og slapp av i de små "smau" (trange gader) blant de de velbevarede hus i den gamle bydel. Bergen er en reise verd! (jeg har selv bodd der i 3år)

  Inger R.

  At besøge byen Bergen er en fantastisk oplevelse, men det er bedst i juni, da der ikke er så mange mennesker og temperaturen er rigtig god.

  Lis G.

  Vælg Bergen i den periode, hvor Rhodendendron blonmstrer. Bergen er Nordens fine blomsterby. Den har også et fremragen Arbotet (blomster/træpark) og en restaurant for elskere af hestekød. Kulturlivet er også på højt niveau og Håkonshallen er altid et besøg værd ligesom Bryggen.

  Knud-Erik S.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik