LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly

  Fly

  SAS flyver direkte til Bergen fra/via København, Stockholm og Oslo.

  Altid inkluderet i din flybillet til Bergen: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere…

  Det tager knap 1½ time at flyve til Bergen fra København, og selvom det ikke er længe, skal du naturligvis have det godt, når du er i luften med os. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, alt imens du kan nyde dagens avis, som du kan downloade i SAS-app'en helt op til 22 timer før afgang – uden ekstra betaling, naturligvis.

  Det er ekstra nemt at bestille din rejse hos os. Vi har nemlig inkluderet alt i din flybillet, når du flyver med os til Bergen. Både før, under og efter din rejse har vi tænkt på det hele:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten (1 stk bagage)

  • Sædevalg er med i prisen
  • Online check-in
  • Kaffe, te og dagens avis i app'en
  • Op til 90% børnerabat.

  Find din flyafgang og pris med det samme her til venstre, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Bergen direkte på mobilen.
   

  Helt op til 14 daglige flyafgange til Bergen

  Vi flyver direkte til lufthavnen Flesland i Bergen (BGO) både morgen, middag, eftermiddag og aften. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Bergen.
  Vælg mellem op til hele 14 daglige afgange til Flesland Lufthavn. Herfra der ca. 20 km til centrum af Bergen. 

  Billige flybilletter til Bergen – book i god tid og spar penge

  Du kan sagtens rejse billigt til Norges næststørste by med os. Ved at være i god tid så kan du få fingre i flybilletterne til de bedste priser.

  Husk, at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare, og hør, hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris, bagefter.

  Vild med tilbud (hvem er ikke det!)? Se alle vores aktuelle tilbud på fly til Bergen her.

   

  Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

  Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser og shopping.Optjen point på din tur til Bergen – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik